Stare teme
By Edibledi
Humphries iz Australije '98. u utakmici koju su izgubili od Kanade sa 74-85 imao učinak: 41 poen(16/23 za 2, 9/11 za 1), 19 skokova i 5 blokada, za 30 minuta, ukupan index 56.
Korisnikov avatar
By Jomer
Nikola44 napisao:Kenjic i Stojanovix igraju za CZ !!!
ako se odnosilo na moj post, mislio sam da je CZ bolje da forsira Kenica a ne stojanovica
By Nikola44
Izvini,u zurbi sam procitao ;) Razlicite pozicije,ne guse jedan drugog,u vecini slucajeva ove sezone je Stefan Lazarevic uzimao njemu minute a ne Voja
Korisnikov avatar
By Karaburac
Molio bih te da mi ime bivseg kluba pises velikim slovom, nema smisla zaista :D

Slozio bih se sa Jomer-om oko Kenica, zaista deluje mnogo kosarkaskije od Stojanovica. Znam, znam, Stojanovic vise igra 2, Kenic 3 na 4, ali po meni je i Stojanovic mnogo vise 3 nego 2. Odnosno, ne mogu da ga zamislim u seniorskoj kosarci kao beka. Mada, kad moze Lazic, moze i on. :? Iskreno, meni cak i Rakicevic deluje bolje na terenu, njegov i Stojanovicev ulaz su nebo i zemlja. Zaista me zanima kakav ce Voji biti prelaz u seniore, voleo bih da pokaze da je moja skepsa neopravdana.
By Nikola44
Za vikend sam igrao protiv njih,neki turnir su organizovali jer su im dosli Kanadjani koji nasi :)

Rakicevic ima mnogo bolju glavu ali dosta slabije telo,deluje mi dosta tromije,generalno noge su mu slabije nego sto bi trebalo.....Stojanovic dominira snagom,igrace on kosarku,ali ne verujem da ce to biti neki veliki nivo,dok mi je Kenic jos enigma,u sustini veliki prostor za napredak....
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 19
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]