Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Salvatore Guliano napisao:
rudonja napisao:Da ne preteramo sa hvalospevima, ali sposobni su, imaju dobre igrace, trenera, resurse, a povrh svega mi se svidja sto igraju u Smederevu.
Jel i ona Vizura Smederevo kako god da se zove iz klsa Megina filijala?
Da.
Zex88 napisao:
Salvatore Guliano napisao:
rudonja napisao:Da ne preteramo sa hvalospevima, ali sposobni su, imaju dobre igrace, trenera, resurse, a povrh svega mi se svidja sto igraju u Smederevu.
Jel i ona Vizura Smederevo kako god da se zove iz klsa Megina filijala?
Da.
Onda je mega vec prestigla i kkp i cz i postace nas najbolji tim. Na tskvim zdravim temeljima kuca ne moze da se raspadne ! Sve najbolje zelim ovoj ekipi i zao mi je sto ne igraju u Zemunu da ih cesce gledam :)

Послато са GT-S7560 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By rudonja
Da Mega igra u BG-u imali bi dvostruko manje gledalaca nego u Smederevu.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
rudonja napisao:Da Mega igra u BG-u imali bi dvostruko manje gledalaca nego u Smederevu.
slazem se, ali ja sam iz Bg pa bih ih voleo ovde, ali razumem sve i normalno je to sve . :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Da igraju u Sapcu bilo bi 3000 svaki put i to bez incidenata. Ko ne veruje nek pogleda izvestaje meceva Metaloplastike.
Steta sto nisu u nekom klubu u unustrasnjosti kao sto je Krusevac, Kraljevo, Nis, Leskovac, Zajecar jer tim gradovima fali vrhunskih ekipa.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Nesto se desilo sa Vasom, ne izgleda dobro..., kad je izlazio nije hramljao, kao da je ostao bez svesti zbog necega.
Poslednja izmena od Heisenberg u Sub Feb 22, 2014 7:05 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Jebote, sta se ovo desilo sa Micicem!!?
Valjda nije nesto ozbiljno.
EDIT: Koliko sam ja video, skocio je da blokira sut za tri, pao preko igraca, izgleda na glavu. Nekoliko minuta je izgleda bio u nesvesti, nije se nista videlo od reklame.
Poslednja izmena od Vincent Vega u Sub Feb 22, 2014 7:07 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By Jomer
@heisenberg sta je tacno bilo ja sam samo video kad je otisao u svlacionicu da ga drzao lekar

edit jbt evo ga i Danguba se pozalio na povredu pa izasao napolje
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jomer napisao:@heisenberg sta je tacno bilo ja sam samo video kad je otisao u svlacionicu da ga drzao lekar
Ja sam se ukljucio dok je lezao, prvo nisam video ko je u pitanju, nista mahali su peskirom, Lukovic se uhvati za glavu u jednom momentu, verovatno je dobio udarac u glavu ili je ostao bez daha. Ohrabruje sto je ustao, cini mi se da je bio u nesvesti par minuta, evo i Dangubic izvrnu sad zglob! :o
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 141
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige