Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Da. Tačno tako.
Nesrećni Janković crkava od želje da pokaže nešto, ali ga ta želja smetne, pa bude katastrofa.
Jovanović baš tanak bio, Radičević takođe ništa. Opet je Ročesti morao igrati mnogo vremena, Feldin odigra dobro, sudije svašta sviraju.
Korisnikov avatar
By Zex88
Posto je ocigledno da smo promasili sa pojacanjima a jos ociglednije da nemaju dinara,ja bih rotirao..Fico,Borisa,Radanov,Odzo u Zvezdu,Jankovic,Davidovac,Keselj u Fmp..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By bokibb
Zex88 napisao:Posto je ocigledno da smo promasili sa pojacanjima a jos ociglednije da nemaju dinara,ja bih rotirao..Fico,Borisa,Radanov,Odzo u Zvezdu,Jankovic,Davidovac,Keselj u Fmp..

Za pocetak Fico i OJO bi dobro dosli a Radicevic i Jankovic u FMP....
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne ocekujem nista od Borise,ali je za Jankovca avion.

Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Kakve neslane šale sa fićom čovićem....

Ja mislim da Janković nema odgovarajuću ulogu, momak ima dobar šut, treba ga držati da kažanjava stranu pomoći, ni fizički nije slab za igru 1-1 u odbrani, mislim da njega trebamo istrpiti.

Meni je već problem vanjska linija, ako Ročesti ne potegne, nema hljeba, prosto nema poena, Feldin redovno ispourči svoje poene, ali nije neko ko može redovno da igra na visokom nivou.
Takođe, pometnja nastane kad uđe druga petroka, pogotovo s polja, Radičević, Lazarević, Dobrić, Davidovac pa i Lazić, totalno limitirana napadački ekipa, a i u odbrani na početku sezone ne rade pretjerano dobar posao.

Simanić ni u FMP-u ne pokazuje apsolutno ništa, ne znam šta je s momkom, izgleda glava nije u vinklu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ocekujem veceras od Milka da skoluje Voroncevica i divljaka Klajburna
Za pobjedu ce trebati Lazic i Dangubic zaustaviti De Koloa i Rodrigeza a Antic i Jovanovic pokazati Hajnsu i Hanteru na kojom se podrucju radjaju najbolji centri.
Korisnikov avatar
By Zex88
Krivo mi je sto ne mogu da idem veceras,ali nadam se da ce me Keselj dostojno zameniti.. Go,Zveza go!!!

Korisnikov avatar
By Zex88
Da li je realno da ovako ulazimo u mec po ko zna koji put?!

Tri meca ulazimo mlako,bez faula,dekoncentrisano i gubimo mec u prvoj cetvrtini..Pa sve..
Korisnikov avatar
By Lepus
Ovo je totalno negledljivo. Što je najgore, ništa se iz utakmice u utakmicu ne poboljšava.
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 174

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]