Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/thejen kinsguy22/status/928347120628895745 :D :D :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Apic na 5,Jovanovic na 4.. Kakav tandem :D Dobijamo ovo :D
Korisnikov avatar
By Zex88
SOk,nemamo kvalitet,ne znaju oni mnogo toga,ali da jos i kurcobolju dodamo.. E to je vec sramotno.. Nadam se da ce vec jednom da prelome i da dovedu 1 i 4,jer Radicevic ne moze da igra EL,a Jovanovic nije 4..

EDIT: Dolazimo na -6,Dobric masi polaganje.. I onda nas Nedovic razbuca,a Alimpijevic iskombinuje petorku Radicevic,Davidovac,Apic,Bjelica,Dobric.. :lol: :lol: :lol:
EDIT 2: Nerealno koliko fmp-ovic,studenti i ostala ekipa domacih igraca ne zna nista..Jos Alimpijevic kaznjava Feldina..

Bilo je lepo dok je trajalo..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zex88 napisao:SOk,nemamo kvalitet,ne znaju oni mnogo toga,ali da jos i kurcobolju dodamo.. E to je vec sramotno.. Nadam se da ce vec jednom da prelome i da dovedu 1 i 4,jer Radicevic ne moze da igra EL,a Jovanovic nije 4..

EDIT: Dolazimo na -6,Dobric masi polaganje.. I onda nas Nedovic razbuca,a Alimpijevic iskombinuje petorku Radicevic,Davidovac,Apic,Bjelica,Dobric.. :lol: :lol: :lol:
EDIT 2: Nerealno koliko fmp-ovic,studenti i ostala ekipa domacih igraca ne zna nista..Jos Alimpijevic kaznjava Feldina..

Bilo je lepo dok je trajalo..
Ovo sam i ja hteo odmah da prokomentarisem. Slazem se skroz.
Dobric nije neki talenat. Jedino moze neku trojku iz ugla da pogodi. Dosta limitiranosti u ekipi Jovanovic, Jankovic, Apic, Davidivac, Lazerevic, Radicevic, Keselj, jos kad dodas i Lazica, Dobrica i Dangubica koji isto imaju ogranicenja u fazi napada, dodjes da u napadu mogu samo nesto da urade Rocesti, Bjelica, Antic i Lesort. Samo 4 igraca, a ovi drugi ne mogu da iskoce da makar neko bude svaki mec na 10-15 poena.
Jako lose skautirana ekipa sa jos mladim trenerom i neiskusnim.
Ne svidja mi se ni tim ni nacim igre, ali napred Zvezdo rusimo CSKA. :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Bili su i pre isto tako limitirani igraci pa su bili korisni.
Nedostaje jedan kreativac na bekovskim pozicijama i centar sa igrom na niskom postu. To su trebali biti Radicevic za kojeg sam misio da moze biti dobro resenje i Lesor koji nije igrac kakav nama treba.
Na Covicu je da uskoro pocne donositi konkretne odluke, igracima ce morati dijeliti otkaze a sa trenerom treba dobro razmisliti
Korisnikov avatar
By djokonda
Sve petice u Evropi koje mogu nešto na niskom postu su teška promaja u odbrani i zato nisu na ceni. Bjelica na četiri, Ročesti na kecu i takav centar i bili bi ste vrlo blizu Partizanovom proseku poena primljenih. Lesort vam ne treba? Pretpostavljam da vam ni Kuzmić prošle godine nije trebao jer ovaj radi najveći deo posla koji je Kuzmić radio prošle godine. Lesort je odličan u odbrani pnr-a koji je 90% napada svih EL ekipa. Nešto je lošiji u def skoku ali zato je bolji rim protector. Prošlo je vreme kada je garancija uspeha u košarci bila dovesti dinaroida da ti igra centra. Celu prošlu godinu ste izgurali bez centra sa igrom na niskom postu i šta vam je falilo. Razlika u odnosu na prošlu godinu je što nemate Simonovića na četiri, a ni Jovketa na kecu...niste nikakav doprinos dobili od Radičevića, Dobrića i Jankovića, a Jovanovića mislim da Alimpijević ne zna da koristi. Solidnu lažnu četvorku verovatno je najlakše naći na tržištu a to vam je najočiglednija rupa...ja sam očekivao da ćete Kešelja probati na toj poziciji.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Могуће да се газда преварио око студената, вјероватно је више очекивао, руку на срце сви смо више очекивали, не баш да доминирају, али да имају већи допринос, свакако да.
И Радичевић игра дебело испод очекивања.

Ђоконда је фино примјетио још прије почетка сезоне да је бековска линија, сем Рочестија јако танка за овај ниво такмичења, још кад не играју одбрану, шансе за побједу су сведене на минимум.
Алимпијвићу не могу ништа замјерити, узео је екипу, кад су прије свих трифа и Ивановић одбили, ради колико зна и може, глупо је њему одмах грешке бројати. И ове двије побједе је мало ко очекивао.

Јест глуп и досадни клише, али свакако је ове сезоне приоритет узети аба лигу, а биће теже него икад. Играће се боље у априлу, али велико је питање да ли може екипа извући плеј офф, и Будућност и Цедевита се чине озбиљнији него лани, а и Партизан није за потцјенити, без обзира на мутине бравуре.
Korisnikov avatar
By skeske
Ocekivano u sustini. Rastemo, ali dosta lagano, kao sto se i ocekivalo. Na momente je tu bila sjajna odbrana, pa raspad pa opet sjajna. Ofanzivno prema ocekivanjima zavisimo od 3 igraca. Dao bih vise sanse Davidovcu, ali dobro.
Korisnikov avatar
By Zex88
Opet bedno izdanje domacih pojacanja?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 174

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]