Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
strelac napisao:
grobar sa kosova napisao:Smeta mi i to sto se pise da je Hajns vrhunski igrac jer nije,igra odlicnu odbranu i bori se i svaka mu cast na tome ali bi ga svaki malo bolji centar unakazio(a boljih centara nema u Evropi sem Marica).Kada kazem da su picke Krstic,Tomic i Barac time sam mislio da su mekani igraci i da im je lako fizicki parirati dok pomenuti igraci u odbrani i ne postoje,zato je Hajns i izgledao dominantno pored njih.Hajns nikada ne bi mogao da sacuva fizicki jace centre koji mogu da izgrade poziciju blizu kosa,tipa Marica i Pekovica.Pekovica uzgred ni Ibaka nije mogao da cuva a ne Hajns.Ako su za vas vrhunski i odlicni igraci Antic,Hajns,Manzaris,Slukas...onda mogu da razumem da kosarku pratite od 2005 pa na ovamo.Svaka cast Hajnsu na borbenosti i odbrani ali to ne cini igraca vrhunskim...
Vazno je reci da mi pratimo kosarku od 2005,da smo navijali za OLI u ovoj utakmici,da smo nikakvi navijaci,da smo neznalice,a da si ti jedini pravi navijac,poznavaoc ove igre i da svako ko ima drugaciji stav od tvog ili misljenje je izdajica,
+1
I tako je, Vuk Neznalica Brankovic mi je srednje slovo.
Korisnikov avatar
By Antoine
Evo Grobi ja ću iskreno da ti kažem da sam kao svaki Grobar po tvojim merilima sinoć navijao za Real, sve dok fajteri iz Pireja nisu krenuli da kidaju manekane iz Madrida. Tada sam počeo da navijam za Oly, baš me briga za boju dresa, bratstvo i jedinstvo i ostale gluposti, kao neutralac sam simpatije dao ekipi koja igra fajtersku, borbenu košarku i drago mi je što su pobedili.

Što se Hines-a tiče, neću sad da pišem kakvu je karijeru imao na koledžu i da je jedan od 6 igrača u istoriji NCAa sa 2000 poena, 1000 skokova i 300 blokada (uz Alonza Morninga, Davida Robinsona, Tima Duncana, Pervisa Ellisona i Derricka Colemana), reći ću samo da je tip igrača koji ekipi donosi trofeje. Siguran sam da reprezentacija Jugoslavije iz devedesetih ne bi uzela pola od trofeja koje je osvojila da u timu nije imala Zorana Savića, ma koliko vrhunskih napadača imala. Za Oly Hines znači što i Zoki Savić za nas, igrač koji će poginuti u odbrani, pohvatati sve što može da se pohvata, obaviti sav prljav posao i poriti sve rupe koje prave zvezde i "zvezde". Ako to nije dobar igrač, onda ja definitivno ne treba da pratim košarku.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Antoine napisao:Evo Grobi ja ću iskreno da ti kažem da sam kao svaki Grobar po tvojim merilima sinoć navijao za Real, sve dok fajteri iz Pireja nisu krenuli da kidaju manekane iz Madrida. Tada sam počeo da navijam za Oly, baš me briga za boju dresa, bratstvo i jedinstvo i ostale gluposti, kao neutralac sam simpatije dao ekipi koja igra fajtersku, borbenu košarku i drago mi je što su pobedili.

Što se Hines-a tiče, neću sad da pišem kakvu je karijeru imao na koledžu i da je jedan od 6 igrača u istoriji NCAa sa 2000 poena, 1000 skokova i 300 blokada (uz Alonza Morninga, Davida Robinsona, Tima Duncana, Pervisa Ellisona i Derricka Colemana), reći ću samo da je tip igrača koji ekipi donosi trofeje. Siguran sam da reprezentacija Jugoslavije iz devedesetih ne bi uzela pola od trofeja koje je osvojila da u timu nije imala Zorana Savića, ma koliko vrhunskih napadača imala. Za Oly Hines znači što i Zoki Savić za nas, igrač koji će poginuti u odbrani, pohvatati sve što može da se pohvata, obaviti sav prljav posao i poriti sve rupe koje prave zvezde i "zvezde". Ako to nije dobar igrač, onda ja definitivno ne treba da pratim košarku.
+10000 :clap:
Korisnikov avatar
By Peja
koliko ovi iz olija imaju idealnu situaciju, osvoje titulu prosle godine i igraju bez ikakvog pritiska ove sezone, niko nista ne ocekuje i tad je najlakse uzeti trofej,
dogodine opet (ahahha) nece biti favoriti i imace najvece sanse da uzmu
Korisnikov avatar
By familija
[quote="Antoine"]Evo Grobi ja ću iskreno da ti kažem da sam kao svaki Grobar po tvojim merilima sinoć navijao za Real, sve dok fajteri iz Pireja nisu krenuli da kidaju manekane iz Madrida. Tada sam počeo da navijam za Oly, baš me briga za boju dresa, bratstvo i jedinstvo i ostale gluposti, kao neutralac sam simpatije dao ekipi koja igra fajtersku, borbenu košarku i drago mi je što su pobedili.

Što se Hines-a tiče, neću sad da pišem kakvu je karijeru imao na koledžu i da je jedan od 6 igrača u istoriji NCAa sa 2000 poena, 1000 skokova i 300 blokada (uz Alonza Morninga, Davida Robinsona, Tima Duncana, Pervisa Ellisona i Derricka Colemana), reći ću samo da je tip igrača koji ekipi donosi trofeje. Siguran sam da reprezentacija Jugoslavije iz devedesetih ne bi uzela pola od trofeja koje je osvojila da u timu nije imala Zorana Savića, ma koliko vrhunskih napadača imala. Za Oly Hines znači što i Zoki Savić za nas, igrač koji će poginuti u odbrani, pohvatati sve što može da se pohvata, obaviti sav prljav posao i poriti sve rupe koje prave zvezde i "zvezde". Ako to nije dobar igrač, onda ja definitivno ne treba da pratim košarku.[/quote]

Kod mene da kazem, potpuno ista stvar!!!
Voleo sam nekako da Real osvoi, ali kako su igrali Grci od 10-40 minuta sam sam rekao... :bow-blue: :bow-yellow: :bow-blue: :bow-yellow:
Takodje sam cini mi se na temi KKP pisao o Hajnsu potpuno identicno...
Imati igraca u ekipi koji je spreman da pogine za ekipu, makar ne uzeo ni jedan sut ili napad da igra, je neprocenjivo blago...
Korisnikov avatar
By Hercegovina_vazda
grobar sa kosova napisao:Dobro,ne mora da mrzi ali nikako ne moze da voli Olimpijakos koji je bratski klub sa Zvezdom i jos navija za njih!A gledajuci Olimpijakos kao da gledam Zvezdu!Ne prihvatam da bilo koji navijac Partizana navija za njih jer to je kao da navijaju za Zvezdu!A ne mogu istovremeno da navijaju za Zvezdu ili Partizan i da vole oba kluba istovremeno,zar ne?
Ja nikako ne mogu da se slozim niti da mi bude jasan taj stav. Ja navijam za Zvezdu u svim prilikama, ali isto tako navijam za Partizan kad igra Evroligu. I navijacu i ove sezone sve dok to ne steti Zvezdi. Po meni nije normalno da navijam za npr. Barselonu ili Brose basket kad igraju protiv Partizana. Ok, jeste da su sad igraci izmjesani, ali svejedno ti navijas za spanski ili njemacki klub protiv srpskog? Ili da zato sto je bratski klub sa Partizanom ne navijam za Pao kad igra finale protiv npr Barse ili Makabija?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Hercegovina_vazda napisao:
grobar sa kosova napisao:Dobro,ne mora da mrzi ali nikako ne moze da voli Olimpijakos koji je bratski klub sa Zvezdom i jos navija za njih!A gledajuci Olimpijakos kao da gledam Zvezdu!Ne prihvatam da bilo koji navijac Partizana navija za njih jer to je kao da navijaju za Zvezdu!A ne mogu istovremeno da navijaju za Zvezdu ili Partizan i da vole oba kluba istovremeno,zar ne?
Ja nikako ne mogu da se slozim niti da mi bude jasan taj stav. Ja navijam za Zvezdu u svim prilikama, ali isto tako navijam za Partizan kad igra Evroligu. I navijacu i ove sezone sve dok to ne steti Zvezdi. Po meni nije normalno da navijam za npr. Barselonu ili Brose basket kad igraju protiv Partizana. Ok, jeste da su sad igraci izmjesani, ali svejedno ti navijas za spanski ili njemacki klub protiv srpskog? Ili da zato sto je bratski klub sa Partizanom ne navijam za Pao kad igra finale protiv npr Barse ili Makabija?

:clap: :clap: o tome sam i ja pisao ranije ...
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
hercegovina je gay
Korisnikov avatar
By Hercegovina_vazda
texxxdrummer napisao:hercegovina je gay
Lazu... One snimke sa Kacavendom su mi namjestili...:)
P.S. Duvaj ga Brkati!
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 102
NBA

Dolan nije zasluzio da NYK osvoje titulu pod njego[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Na U16 gde smo uzeli zlato tri udarne igrle su bil[…]