Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
2 meseca i čekamo seču u nba..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Lepus
Dva mjeseca mozda i izdrzim. Mozda ..
Korisnikov avatar
By Mikoni
Lepus napisao:Dva mjeseca mozda i izdrzim. Mozda ..

Što?

Meni je krivo što će uzeti minute Tejiću na 4, za ostalo mi je prihvatljiv. Može, za uslove ABA lige, doneti malo čvrstine u odbrani, pogodiće neki šut, protrčaće, skoćiće...meni je on kao privremeno rešenje korektan. Mada, ne rešava problem koji ćemo imati u napadu..
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Legenda reče da je budžet oko 6,5 miliona ojra, a dovodi se Simonović, eto nije niko mogao prije biti doveden.
A tamo će negdje u februaru vikati da ima dugovanja, ne znam što mu treba da lupeta po konferencijama. Nek Radonjić o sportu priča, realnije je priča, a i zanimiljiva.
Korisnikov avatar
By Peja
Navodno Tomas dolazi ako ne prodje u SAS sto je nadam se verovatno

Sa Simonovicemm kao privremenim resenjem i Tomasom ja bih bio presrecan sastavom i mislim da bi mogli daleko
Korisnikov avatar
By MileBL
Neko je morao doci, imali smo i pre povrede Tejica lose pokrivenu poziciju tri.
Mitrovic bez prave izmejene ne bi mogao sam izdrzati tempo u ovako zgusnutom rasporedu ABA lige.
Simon kakav je takav nije rupa u odbrani sto je najvaznije.
Nadam se da ne planiraju Gudurica poslati na pozajmicu.
Korisnikov avatar
By Lepus
@Mikoni

Dovodjenje Simonovica na dva mjeseca moze proci, taman da se oporavi Tejic i da se saceka posljednji cut u NBA. Sve preko toga je za mene veoma los potez, a da se mene ista pita, ja ga nikada ne bih doveo.

Simonovi je igrac koji moze donijeti nekakav boljitak u ABA ligi, kao sto si i sam napisao, ali nista vise od toga. Medjutim, mi smo i bez Simonovica za ovu ligu prejaki, tako da bih ja radije pruzio sansu Simanicu.

Sto se tice EL, tu ne predstavlja nikakav faktor. Mi smo losi u skoku, a i on takodje. Nama treba igrac koji ce igrati kao korektor u odbrani sa odlicnom anticipacijom, a Simon to nije. Jeste da moze pogoditi sut, ali i to najcesce u utakmicama u kojima nema nikakvog pritiska, sto u EL nije slucaj. Odbrana 1 vs 1 mu nije losa, ali uzimajuci u obzir da bi morao cuvati i cetvorke u small-ball postavi, opet nije dobro jer fizicki tesko to moze da isprati.

Sada se pominje da ce i Gudurica slati u MZT na pozajmicu. Prije turnira u Zadru sam mislio da ce Reba izvisiti za 12 ako dodje jos jedno pojacanje(ne racunajuci Simonovica), ali nakon turnira je jasno da se na Gudurica ne racuna ove sezone u iole ozbiljnijoj mjeri.
Korisnikov avatar
By rudonja
Zasto mislite da je Simon privremeno resenje? Druga opcija je bio Keselj koji je crna rupa u odbrani i mnogo nezan igrac generalno. Radonjic je doveo igraca kog je trenirao. Ja mislim da Zvezda zeli da pregura nekako do januara, pa da tamo uzme Vilijamsa opet. Imate kvalitet za F16 (sa ovim pojacanjem), a vama bi cilj trebalo biti obezbedjivanje Evrolige.

Drugo, ja mislim da je 400 dinara neka optimalna cena za utakmicu koju igra Evroligas.
Korisnikov avatar
By Lepus
Covic je na konferenciji rekao da je Simon potpisao do dva mjeseca. Zivo me interesuje kako su Misko i on definisali ovo "do".
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]