Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
+1

Hvala za statistiku, od 5 najboljih trojca su veoma mladi igrac, sto je jos zanimljivije najmladji je i najbolji.
By Edibledi
Gledao sam na strimu samo od 72-61 do 84-69. Nadam se da će biti na sajtu lige.
Korisnikov avatar
By Kure
Lika napisao:Evo nakon prospavane noci I dalje sam odusevljen, cak I vise nego jucer. [highlight=#ffff40]Napokon neka nada u kosarku kao igru[/highlight].

Sent from my ST21i using Tapatalk
И ја тако мислим... Мучно је већ постало гледати рударску кошарку.
By Edibledi
Mega ima šanse za EC, ali i težak raspored. Ako Bog da da dobiju nekog favorita.
Korisnikov avatar
By Gale
Odlična utakmica. Paralele sa KKP- om su samo sevale, što se mene tiče.

Najpre, Cibona. Nakon što je Blasingame izbačen iz utakmice, Cibona me je baš podsetila na nas - nepovezan, razbijen tim koji pokušava da izvuče čudo iz svojih par igrača. Rezultat me ne čudi,jer Cibona - uz svo poštovanje Šarića - nema tipa kao što je Bogdan ili Kinsey, koji će da izmišlja poene iz napada u napad.

Što se Mege tiče, ekipa ne može biti "obrnutija" od KKP filozofije - fizika nja, ali je zato igra povezana, tečna...Jako fino. Posebno me je Vasa oduševio : Ovo je bio možda stotti put da gledam kako viši plej pokušava da iskoristi kratkoću svog čuvara i igra leđima - i valjda prvi da je to zaista bilo efikasno. Vasa je, mislim, rasturio Blasingame-a i dosta doprineo da ovaj upadne u kanal.

Jokić, jako fino, ali užasno sam oprezan. Posle Tepića i Bjelice, koji su takođe znali da strahovito bljesnu, postao sam vrlo skeptičan.
Proći će još dosta vremena pre nego što zaista položim svoje nade u Jokića, bez obrzira što me oduševljava za sad.

Skandiranje je bilo kretensko.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Gale sta fali karijeri Nemanje Bjelice?
Verovatno je očekivao karijeru Kukoča.:-)
By Edibledi
Radović je, ono malo što sam gledao, odigrao izvrsno.
Korisnikov avatar
By Gale
Zex88 napisao:
Karaburac napisao:Gale sta fali karijeri Nemanje Bjelice?
Verovatno je očekivao karijeru Kukoča.:-)
:D Hteo sam da napišem poduži post, ali uglavnom je to - to.

Bez zezanja, za moj ukus Bjelica je neopevano talentovan. On ima finu karijeru, ali mislim da je još mnogo moglo iz njega da se iscedi.
Hoću reći : On nit' je rasna trojka, nit je rasna četvorka. Uz toliki talenat, to nije dovoljno, nekako mi nije dovršen.

(Zamišljam šta bi od njega ispalo da je slučajno rano zapao u ruke B. Tanjeviću - o kome mogu da kažem samo jednu dobru stvar, ali ta je, srećom, da voli i ume da iškoluje rasne trojke.Taj bi od Bjelkana izvukao maksimum, mislim).

Ovako, pored živog i zdravog Bjelkana, mi plačemo za Micovim ili Veličkovićem, za koju se već poziciju odluči onaj ko plače.
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 141
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.