Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
I ja sam bas razocaran tvojim stavom...
Kad igra lose najgori je!
Kad briljira opet se trazi neka greska, mana.
Ako se iko ne boji tog suta onda je to ovaj covek.
Toliko puta je resio, pa i zasrao ali nikad nije bezao.
Celu cetvrtinu je jedini davao poene za svoju ekipu, iskusno navlacio faule, da bi sutirao bacanja, zaredjao bez promasaja nekoliko i onda da odustane od slaga na torti? Siguran sam da nije tako
Korisnikov avatar
By Zex88
Vidi ga Kure što kenja..

Teomanija!!!
Korisnikov avatar
By Peja
Pokidali sva trojica, Bjelkan sad poceo odlicno, cekamo jos Bogdana da srusi Real, ili bar izdominira
Korisnikov avatar
By Mikoni
Teo je budala koja bi uzela ta bacanja svi i da zna da ima 11 boljih izvodjaca u ekipi. Bar meni tako deluje. On je na ovoj tekmi imao gomilu gluposti(neke i zbog sporih kretnji saigraca), ne bi mu bilo prvi put da zajebe tekmu i nemam utisak da ima neki problem s tim.. Verujem da je jeste sjebao prst..
Korisnikov avatar
By Peja
Mikoni napisao:Teo je budala koja bi uzela ta bacanja svi i da zna da ima 11 boljih izvodjaca u ekipi. Bar meni tako deluje. On je na ovoj tekmi imao gomilu gluposti(neke i zbog sporih kretnji saigraca), ne bi mu bilo prvi put da zajebe tekmu i nemam utisak da ima neki problem s tim.. Verujem da je jeste sjebao prst..
:clap:
Korisnikov avatar
By Kure
Ок, није побегао ко пичка клопава, задовољни?

ЕДИТ: Ја бих осуо паљбу по коме год хоћете (сем по Војводи) да исто овако поступи...нема везе са тим што је Тео циган...
Korisnikov avatar
By Peja
Kure napisao:Ок, није побегао ко пичка клопава, задовољни?
:dance:
Slazem se naravno, ja sam tako napao Mitrovica kad je protiv Pao-a ili Makabija tako pobegao, ove sezone, ali teo sam siguran da nije to hteo
Korisnikov avatar
By Zex88
Kure napisao:Ок, није побегао ко пичка клопава, задовољни?

ЕДИТ: Ја бих осуо паљбу по коме год хоћете (сем по Војводи) да исто овако поступи...нема везе са тим што је Тео циган...
Kure,da li si ikad video da je Teo odustao od šuta?On je šutirao i kad je ceo meč mašio sve..Pa i ona trojka Špancima je bila posle 1/7 za tri.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Plavsic je 5 puta Kleizu nazvao Klieza. Onda se ispravio, pa nastavio da govori Klieza :doh:
Korisnikov avatar
By Peja
Au koliko se vidi sta je El sampion, Fener zapinje najjace, domaci teren, bolji trener al dzabe ne mogu da pobegnu...
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 149
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige