Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
@MileBL
Mekel je visok 192.

@Answer
Slazem se. Nije problem u kritikovanju, pogotovo ako ima razloga za to, a poslije ovog turnira nije da nema. Ali mi stvarno idemo iz krajnosti u krajnost. Poslije tri dobre utakmice od ovih igraca cemo praviti bogove i tako sve u krug. Kao sto rece neko, Zvezdin navijac ima pamcenje kao zlatna ribica.
Korisnikov avatar
By MileBL
Vodi se on da ima 192, ali se vidi da nema ni priblizno toliko, jedan nas objektivni novinar je napisao da misli da nema vise od 182.

I samo da naglasim, meni je jedini problem Mekel, sve ostalo mi je razumljivo.
By Edibledi
MileBL napisao:Moram priznati da sam razocaran Lazicem, ocekivao sam da bar na jednoj pripremnoj izdivlja sa 20+ poena, cak ni odbranu ne pegla vise kao prosle sezone.
Ljudi, čovek se tek oženio pa mora da se troši i na drugim stranama. :lol:
Naročito što često odsustvuje od kuće, tako da treba imati malo razumevanja za njega.

Igraće Zvezda ove sezone malo slabiju košarku jer nema Bobija da utrpava po 20 poena i uhvati po 10-15 lopti.
Isto tako nema ni Dženkinsa koji je bio odličan na obe strane terena, doduše na ovoj drugoj strani tek od pola sezone. Kalinić će faliti i na skoku i da rešeta trojke posle povratnih pasova.
Vilijams je hranio loptama ceo tim i on će isto faliti.
Pošto su došli novi igrači a Cirbes je povređen, sve će to leći malo kasnije ali ne prekasno.
Tompson se tek priključuje, Nastić je već dosta uigran i obećava da će on dati ekipi nešto veoma dobro i pozitivno ove sezone u napadu. Skorcijanidis će takođe da teroriše kad uđe u svoj ritam.
U suštini, imate 3 različita centra a sva trojica su kvalitetni i bižće protivniku problem da se privikava u toku utakmice na izmene.
Tejić se bio povredio pre dva meseca i on će sigurno za mesec-dva biti duplo bolji nego sad.
Mitrović je godinu dana iskusniji, ojačao je, dobija samopouzdanje i od njega možete da očekujete samo da bude još bolji nego lani.
Bekova i niskih krila imate gomilu i svi oni daju neku drugačiju dimenziju i kvalitet tako da ne treba kukati unapred, još su pripreme.
Šta da kažemo mi, navijači Partizana!?! Ili ste brzo zaboravili gde ste bili pre nekoliko godina pa već sanjate final4 EL?
Glavu gore, opet ćete da terorišete u regionu i treba uživati u stasavanju ovih mladih vrlo talentovanih igrača koji će puno da nauče i napreduju ove sezone.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pošto ja kritikujem,tj najviše kukam od starta,mislim da imam i ja pravo na svoju turu..:-) Ako se sećate,prošle godine sam branio sve i svja..Čak sam išao dotle i pisao da ih ne kritikujemo preko neta..:-) Samo mi se koncepcijski ovo ne sviđa,plus zakucavanje Gudurića na klupu mi ide na ganglije..

EDIT: Citam da je Teja sjebao skocni zglob..Ako je ovo tacno u 3 lepe..
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jbg visoke standarde su postavila braca od prosle godine a i nekako smo bez Djenke, Bobija, Kaline i MWila izgubili identitet igre, ali treba biti strprljiv i ovi momci ce izgraditi svoju igru, ima samo da rastemo tokom sezone...
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Objektivno niko nije ni očekivao da gore pomenuti ostanu sem recimo Kaline, ali ponuda kakvu je zoć dao prosto se ne odbije, a i legenda nikad nije bio gadljiv na pare.
Po meni je ok otpuštanje ili šta već Jake, mišljenja sam da je imao prevleiku stipendiju za ono što je pružao na terenu.
Vidio sam na drugom forumu da je valjda radonja precrtao Gudurića, to ako je uradio, nikako mu nije trebalo, a usput ide i pitanje za šta služi FMP?
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ne verujem da je to istina, jbg ako njega oteramo sta da ocekuju drugi klinci iz FMP-a, ako MVP prvenstva Evrope nema mesta u prvom timu Zvezde, naopako.
By SinisaBL
Zvezda je na dva igrača od ozbiljne ekipe. Nadam se da su toga svjesni, i ako se već do sada nije doveo dominantan igrač na trojki, treba sačekati još par nedelja do katovanja u NBA.
By Edibledi
The Answer napisao:Nije tajna da se Radonji Gudura nikad nije ni svidjao.
Није му се свиђао ни Боби него су га узели да не оде из Меге у Партизан.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]