Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
E moj Zex, omeksao si. Kako ces da se nosis sa grobarima kad ti tvoji cigani zabijaju noz u ledja :whistle:
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Postoji velika mogućnost da se ove godine u napadu dosta otanji, da se igra rudarska košarka. Mekel, jović, Dangubić, Lazić, ne garantuju baš veliki broj poena, Gudurić se neće igre naigrati, govorim o EL. U ABA je kvalitet tanji nego ikad, tu će se moći i 100+ ići.
Šta kažu insjaderi, hoće li Dangubić dobiti društvo na svojoj poziciji u vidu nekog kradljivca pehara ili crnog djeteta?
Korisnikov avatar
By Zex88
Zadar nam pravi seriju od 25-2.. Mnogo stvari me nervira vec na pripremema.. Kad Sofo dobije loptu dole,izbaci je napolje,a napolju uglavnom kombinacija vrsnih sutera Mekel,Joivc,Dangubic,Rebic.. Pa majku mu Radonjicu,vidis da bacaju cigle,slobodno pusti i nekog ko zna da sutira..
Zex88 napisao:Zadar nam pravi seriju od 25-2.. Mnogo stvari me nervira vec na pripremema.. Kad Sofo dobije loptu dole,izbaci je napolje,a napolju uglavnom kombinacija vrsnih sutera Mekel,Joivc,Dangubic,Rebic.. Pa majku mu Radonjicu,vidis da bacaju cigle,slobodno pusti i nekog ko zna da sutira..
Prilično loše izgleda. Ne znam ni ko bi je mogao ubaciti. Ovo mi koncepcijski liči na ekipu od prije 2-3 godine. Peglamo odbranu, bunarimo u reketu, ali patnja sa šutiranjem.
Nadam se dolasku nekog šutera i povratku Duvača u toku sezone.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Mekel je glavni problem, nije ni po jednom osnovu spreman biti vodja tima, nema suta, nema ulaza, nije sposoban igrati odbranu zbog manjka centimetara, daj boze da mi imamo izlaz iz ugovora sa njim.
Korisnikov avatar
By Lepus
Mile, brata, sta pises ti? Prvo, momak je tek par dana sa timom, a igra na poziciji na kojoj igrac mora najvise poznavati svoj tim.

Drugo, odlican je asistent, veoma lako veze odbranu sa sebe i skoro uvijek ima pravovremeno dodavanje slobodnom igracu. Nije on kriv sto ostali ne mogu nista da pogodne ni kada su sami. Ulaza imam poprilicno dobar, kao i sut sa poludistance. Isto tako zna da odigra ledjima protiv slabijeg cuvara. Odlican je igrac u tranziciji, a to sto mi ne mozemo uhvatiti loptu, to je drugi par opanaka. Jedini minus mu je sut za tri, ali nije bas da je totalni kamenjar. Njemu je gora mehanika suta nego sami procenti.

Sto se tice odbrane, tu je takodje sasvim korektan. Mozda nije neka defanzivna zvijer, ali da nam je igrac manjka kao sto je bio MW, ni blizu. Plus, veoma je jak, tako da moze cuvati i igrace na poziciji dva, kao i neke lakse trojke.

Veliki problem navijaca Zvezde je sto svako pojacanje gledaju kroz prizmu proslogodisnjeg tima i igraca koji su igrali za nas. Mi moramo sto prije shvatiti da vise nema MW-a, Kaline i ostalih mamojebaca i da su ovdje sada neki drugi igraci, sa nekim drugim vrlinama i manama, kao i da ce ovaj tim igrati malo drugaciju kosarku.

Nadam se da cu stici danas ili sutra napisati post o ovom turniru u Zadru i iznjeti neka moja zapazanja.
Korisnikov avatar
By MileBL
Eto srece da ja gresim, ali generalno je VELIKI problem kad pleju igraci idu ispod bloka, takvog igraca je za najmanje 30% lakse cuvati u takvim situacijama, odmah u startu mozes otpisati da ce uputiti sut.
Mekel sa svojih 182-185 cm ne moze nikako biti dobar na ulazu, niti moze igrati dobru odbranu, preko njega ce svaki ozbiljniji suter sutnuti kao da ga nema.
Opet ponavljam, bolje da ja gresim, ali moralo se malo vise voditi racuna ko ce biti lider tima kada se pocelo sa dovodjenjem igraca.
Korisnikov avatar
By The Answer
Lepus napisao: Veliki problem navijaca Zvezde je sto svako pojacanje gledaju kroz prizmu proslogodisnjeg tima i igraca koji su igrali za nas. Mi moramo sto prije shvatiti da vise nema MW-a, Kaline i ostalih mamojebaca
Njima su i oni smetali prosle godine u ovo vreme.
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]