gramada napisao:Italija??????????????????????????????
Italija trenutno ima odlicnu generaciju igraca, ali im je problem sto se ne odazivaju svi u reprezentaciju. Nesto kao kod nas, mada se nam ne odazivaju rezervni igraci, a njima glavni. Italija ima 4 NBA igraca sa zavidnim karijerama, a to su Barnjani, Belineli, Galinari i Datome. Marko Kuzin je sasvim solidan centar na Evropskom nivou i igrac cija mi se igra svidja. Stari tip centara. Takodje imaju i Aradorija koji je solidan bek kao i Andrea Cincarini koji je bio odlican u kvalifikacijama za EP. Za kraj sam ostavio Djentilea koji je po meni najveci talenat na poziciji 2 trenutno u Evropi. Ako ne najbolji onda uz Bogdanovica i Abrinesa u TOP 3. Vec je strasan igrac. Fali im samo malo bolji plej.
Prva petorka Cincarini, Djentile, Belineli, Galinari, Barnjani je odlicna, a tu su sa klupe i Kuzin kao rezervni centar, Aradori na beku i odlicni Datome. Fali im malo jaca klupa, ali imaju 8 odlicnih igraca. S obziorom da na EP i SP dolazi reprezentacije sa brojnim otkazima ovaj tim je favorit za medalju.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE