- Čet Jul 14, 2022 5:24 pm
Uskoković je 99.
Ne znam šta je ko očekivao, ali meni lično je jedino Trifunović razočarenje. U njemu sam napokon vidio nekog playa iz mlade garde, međutim, njegova igra danas nema nikakve veze sa onom od tada.
Iskren da budem, i od Paunovića sam više očekivao, ali njegov šut je uvijek bio upitan, posebno za tri. Kao bek šuter, veliki minus.
Pecarski je i sada ono što je bio tada. Ima talenat za košarku, ali očajne fizikalije. I tada sam govorio da ništa neće napraviti u seniorskoj košarci. Na svu tu fiziku se ispostavilo da i nije nekakav radnik.
Ilić je ok. Sa boljim šutem bi bio u NBA, ovako, EL nije mala stvar.
Petrušev će sigurno biti EL igrač (već je), vjerujem i sa zapaženom ulogom.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ne znam šta je ko očekivao, ali meni lično je jedino Trifunović razočarenje. U njemu sam napokon vidio nekog playa iz mlade garde, međutim, njegova igra danas nema nikakve veze sa onom od tada.
Iskren da budem, i od Paunovića sam više očekivao, ali njegov šut je uvijek bio upitan, posebno za tri. Kao bek šuter, veliki minus.
Pecarski je i sada ono što je bio tada. Ima talenat za košarku, ali očajne fizikalije. I tada sam govorio da ništa neće napraviti u seniorskoj košarci. Na svu tu fiziku se ispostavilo da i nije nekakav radnik.
Ilić je ok. Sa boljim šutem bi bio u NBA, ovako, EL nije mala stvar.
Petrušev će sigurno biti EL igrač (već je), vjerujem i sa zapaženom ulogom.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.

- By Bojdo