___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
AJMO BRACO UZET AMERE
Peja napisao:Šta su to Španci prikazali da bi se svrstavali u favorite?Pored navijanja protiv Turaka, takodje je duznost svakog postenog coveka da uvek ukazuje na to koliko su Italijani govno od ekipe I raspustena banda, te da ni u ludilu ne mogu biti iznenadjenje turnira.
Ne kažem da neće dobro igrati, nisam ih mnogo ni gledao, ali obzirom na protivnike i grupu koju imaju previše je rano davati bilo kakve prognoze, naročito posle onog šamara od Rusije u pripremnim.
Oni će protiv Italijana i nas biti na pravom testu.
Slažem se za Litvaniju, mislim da su oni i Grčka najmanje oštećeni povredama/otkazima i deluju sasvim fino.
Uz njih dobri su mi i Francuzi i Italijani (koje sam već označio kao potencijalno iznenađenje turnira).
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Mutinjo napisao: ↑Sre Sep 04, 2019 12:31 pmOdigraće jednu ludu utakmicu i dobiti Španiju a onda će im zapasti tipa Argentina ili Rusija u 1/4 i eto ih u polufinalu.Peja napisao:Šta su to Španci prikazali da bi se svrstavali u favorite?Pored navijanja protiv Turaka, takodje je duznost svakog postenog coveka da uvek ukazuje na to koliko su Italijani govno od ekipe I raspustena banda, te da ni u ludilu ne mogu biti iznenadjenje turnira.
Ne kažem da neće dobro igrati, nisam ih mnogo ni gledao, ali obzirom na protivnike i grupu koju imaju previše je rano davati bilo kakve prognoze, naročito posle onog šamara od Rusije u pripremnim.
Oni će protiv Italijana i nas biti na pravom testu.
Slažem se za Litvaniju, mislim da su oni i Grčka najmanje oštećeni povredama/otkazima i deluju sasvim fino.
Uz njih dobri su mi i Francuzi i Italijani (koje sam već označio kao potencijalno iznenađenje turnira).
Vise poverenja imam u Tunis nego u one bednike
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
AJMO BRACO UZET AMERE
AJMO BRACO UZET AMERE