Stare teme
By goldie
Ne znam zasto toliko spominjete tog momka Rajacica, video sam da nije prosao cak ni na u15 turnir sa '00 u Madjarskoj. Koliko vidim sada od '00 decaka u konkurenciju za u16 upadaju Pecarski, Petrusev i Nedeljkovic. Nisam ih pratio nesto preterano, ako bi neko mogao da kaze par reci o njima.
By luki
Dok naši u savezu mlate praznu slamu još jedan veliki ekstra talenat/za tog dečka se stvarno može reći da jeste to/ iz RS izgleda da ode da igra za BiH.Svi elektronski BiH mediji prepuni su slika na kojima on i neki srbin/verovatno trener/poziraju sa dresom BiH reprezentacije.A možda nasi u savezu i nisu krivi,možda je u pravu onaj sto je jednom napisao "molim vas nemojte da navijate za Srbiju jer to radite samo na rečima imate vi vašu domovinu".Što bi Dončić igrao za nas kada neće oni koji su nam mnogo bliži.Zaboravih da napišem u pitanju je Dalibor ilić iz Višegrada.

By Bojdo
Ja sam pisao o tom dječku , i neka ide sto kaže Karaburac , sve ce mu to na nos izaci, srpska baza je dovoljno velika da bi neko žalio nad njim. Imamo Pecarskog, Petruseva, Rajacica ,Koprivicu..nesto sto samo mogu sanjati u BIH!
By luki
Na ovoj slici nije mi toliko interesantan on/verovatno on i roditelji jos nisu svesni sta su uradili i da su prevareni,da povratka vise nema ako su potpisali/već ovaj sa ovim čudnim osmehom da ne kazem nesto grublje,koji je to uradio.Kako se ljudi lako prodaju u dobrim vremenima!!!
By DVS15
Šteta.Meni potpuno nerazumljiva odluka.Inače je ovo očigledno postalo pravilo izgleda da deca(ili neko drugi umesto njih) iz Republie Srpske biraju Bosnu pre Srbije,i to oni koji bi svakako imali mesta kod nas.
@luki,ne znam šta zameraš savezu kada je dečko do sada redovno pozivan na sva okupljanja naših mlađih selekcija pa i na ovo naredno u junu čini mi se a u vezi sa EP za kadete?
By luki
DVS15 napisao:Šteta.Meni potpuno nerazumljiva odluka.Inače je ovo očigledno postalo pravilo izgleda da deca(ili neko drugi umesto njih) iz Republie Srpske biraju Bosnu pre Srbije,i to oni koji bi svakako imali mesta kod nas.
@luki,ne znam šta zameraš savezu kada je dečko do sada redovno pozivan na sva okupljanja naših mlađih selekcija pa i na ovo naredno u junu čini mi se a u vezi sa EP za kadete?
Koliko ja znam dečko nije mogao zvanično da bude pozivan jer tek sada ima 15 god. i ovo je prvi put kada se poziva i radi selekcija cele generacije/bar je u nasem savezu tako ustaljena praksa/.Bosanci su izgleda to ukapirali pa su poceli mnogo ranije da kontaktiraju decu i da vrbuju,kao i roditelje,trenere i menadžere.Nas savez je prepun pravih profesionalaca/administrativaca/ koji rade za platu i to ih najviše i interesuje,nema tu entuzijazma,rekao bih da se odradi ono iz opisa radnog mesta i to je to.BiH rade sa puno vise entuzijazma obilaze talentovanu decu i razgovaraju sa njima/obecavajuci verovatno puno stvari/ mnogo pre nego sto je vreme za selekciju.Rekao bih da je vreme da se prodrmaju i one niže strukture u nasem savezu i da pocnu kvalitetnije da rade svoj posao,oni u vrhu se i onako stalno menjaju a rekao bih da oni i rade volonterski.
Korisnikov avatar
By dovlimir
tu djecu kada nijesmo sada privukli kad smo vicešampioni svijeta, i kada osvajamo gomilu medalja u mladjim kategorijama nećemo nikad.
By Bojdo
Ta djeca uglavnom zbog velike konkurencije odustaju, biraju liniju manjeg otpora, očigledno izmanipulisani od roditelja a oni od menadzera.
Kad ima pogledas FB profile svi oni navijaju za Srbiju, što je i logično , ali se plase konkurencije i lakovjerno njihovi roditelji vjeruje menadzerski bajkma.
By DVS15
luki napisao:
DVS15 napisao:Šteta.Meni potpuno nerazumljiva odluka.Inače je ovo očigledno postalo pravilo izgleda da deca(ili neko drugi umesto njih) iz Republie Srpske biraju Bosnu pre Srbije,i to oni koji bi svakako imali mesta kod nas.
Koliko ja znam dečko nije mogao zvanično da bude pozivan jer tek sada ima 15 god. i ovo je prvi put kada se poziva i radi selekcija cele generacije/bar je u nasem savezu tako ustaljena praksa/.Bosanci su izgleda to ukapirali pa su poceli mnogo ranije da kontaktiraju decu i da vrbuju,kao i roditelje,trenere i menadžere.Nas savez je prepun pravih profesionalaca/administrativaca/ koji rade za platu i to ih najviše i interesuje,nema tu entuzijazma,rekao bih da se odradi ono iz opisa radnog mesta i to je to.BiH rade sa puno vise entuzijazma obilaze talentovanu decu i razgovaraju sa njima/obecavajuci verovatno puno stvari/ mnogo pre nego sto je vreme za selekciju.Rekao bih da je vreme da se prodrmaju i one niže strukture u nasem savezu i da pocnu kvalitetnije da rade svoj posao,oni u vrhu se i onako stalno menjaju a rekao bih da oni i rade volonterski.
Delimično bih se složio oko saveza,posebno što se tog entuzijazma tiče.Ali pogledaj ovaj konkretan slučaj.Ovo dete je pozvano na naredno okupljanje,bio je na spisku pozvanih prošlog decembra za turnir u Mađarskoj.I ranije je bio na pripremama i kontrolnim treninzima za svoju generaciju,dakle bio je uočen od strane KSSa i u njihovim programima.
Imaju li ta deca snove i zašto od njih odustaju već sa 14,15 godina i ko ih prodaje za šačicu obećanja da će igrati malo više ili malo ranije.
Naravno sad se ne zna da li će ovo dete ili ostala deca biti koja su izabrala BiH biti i kakvi će biti košarkaši.Nažalost ono što je tužno je da RS očigledno više ne predstavlja bazu naše košarke.Ako ih sad kad su seniori drugi na svetu ma mlađe muške kategorije druge na fibinoj listi ne privlačimo teško da će to i u buduće biti slučaj,sem nekih sporadičnih slučajeva.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 46

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]