Stare teme
Samo da pozdravim romanticare. Odlicna tema :clap: .
Mnogo mi je zao sto nisam vise gledao Cosica. Iz svega sto sam video, a i cuo o njemu od relevantnih ljudi, igracka i ljudska gromada. Relativno dobro se secam njegove poslednje sezone u Ciboni, covek je i bukvalno igrao pleja!
Setio sam se nekadasnje ekipe Rabotnickog iz Skoplja. Tesko su se tamo dobijale utakmice, mnogo teze nego sada kod MZT-a. Predvodjeni kosarkaskim magom Branislavom Lecicem, koji je bio jako temperametan i poznat po cestim "hokejaskim" izmenama. Uz dobar igracki kadar: Georgijevski, Bocevski, braca Lukovski, Radosavljevic, Kovacevic, Andonov...
horog napisao:Setio sam se nekadasnje ekipe Rabotnickog iz Skoplja. Tesko su se tamo dobijale utakmice, mnogo teze nego sada kod MZT-a. Predvodjeni kosarkaskim magom Branislavom Lecicem, koji je bio jako temperametan i poznat po cestim "hokejaskim" izmenama. Uz dobar igracki kadar: Georgijevski, Bocevski, braca Lukovski, Radosavljevic, Kovacevic, Andonov...
Nije Andonov nego Andonovski :)

U Skopju se nije znalo tko je luđi..publika,trener ili igrači.Jednom orilikom Blagoje Georgijevski u kontri zakucao na pomočni koš koji je bio nešto niżi od 3,05.Dobio tehničku i višeminutno skandiranje navijača :D .....teško je bilo do pobjede u Skopju.
Faul u napadu napisao:
horog napisao:Setio sam se nekadasnje ekipe Rabotnickog iz Skoplja. Tesko su se tamo dobijale utakmice, mnogo teze nego sada kod MZT-a. Predvodjeni kosarkaskim magom Branislavom Lecicem, koji je bio jako temperametan i poznat po cestim "hokejaskim" izmenama. Uz dobar igracki kadar: Georgijevski, Bocevski, braca Lukovski, Radosavljevic, Kovacevic, Andonov...
Nije Andonov nego Andonovski :)

U Skopju se nije znalo tko je luđi..publika,trener ili igrači.Jednom orilikom Blagoje Georgijevski u kontri zakucao na pomočni koš koji je bio nešto niżi od 3,05.Dobio tehničku i višeminutno skandiranje navijača :D .....teško je bilo do pobjede u Skopju.
Blagoje je bio cudo od igraca. Bio je onizi, ali je igrao na granici faula i pomalo prljavo. Secam se i jednog igraca koji je sutirao bacanja kao Korac "sa Kecelje", mislim da se zvao Djordjevski, Faul ispravi me ako gresim.
Ubi me ak se sjećam Đorđevskog...al se sjećam malog Tevčeva :D ....

A Blagoje Georgijevski cca 188,imao je nešto nalik pilećim prsima,zabijao 20-tak po utakmici,a bogme odigrao i dosta utakmica ta repku YU..nije puno igrao,alli je bio tu uz Kiću,Praju,Ćosića,Delibašića.....da li po ključu da budu zastupljeni svi narodi ili zbog kvalitete ne znam...ali znam da sam svoju prvu prvoligašku utakmicu odigrao pritiv njega za Zadar u Zadru...naravno pobijedio Zadar,a ja odigrao dobrih 7-8 minuta :D
Da nije možda Lazar Lečić zvani Grk? Trener poznat po raznim incidentima i anegdotama, otprilike kao Bobi Najt ex-Yu košarke.
SinisaBL napisao:
Da nije možda Lazar Lečić zvani Grk? Trener poznat po raznim incidentima i anegdotama, otprilike kao Bobi Najt ex-Yu košarke.
Haha, jeste Lazar, ludak svoje vrste.
Slika
Па по глумцу, Браниславу Црни појас Лечићу. :D

А бацања из бунара су била специјалитет Фарчића.
Edibledi napisao:Па по глумцу, Браниславу Црни појас Лечићу. :D

А бацања из бунара су била специјалитет Фарчића.
Kapetan Farcic je imao i dobar horog.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 42

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]