Stare teme
Korisnikov avatar
By ilovethisgame#12
Bile su odlicne, nadam se da ce neka od nasih biti u najboljoj petorci :D
By serbianhoops
Izvanredan rezultat, realno gledano igranje polufinale je vise nego senzacija. Ipak moram priznati prvenstvo je bio prilicno slab, pojedine velesile poput Rusije su potpuno podbacile.

Najbitnije je sto polako vracamo kult zenske reprezentacije (ne samo kod igracica, nego i kod medije i kosarkaskih ljubitelja).

Kontinuitet igranja na velikim takmicenjima (Svetsko Prventsvo dogodine) ce sigurno pomoci ovom timu da raste. Iako imamo malu bazu igracica, verujem da mozemo jos napredovati. E sad da li ce biti dovoljno da ponovimo uspeh na sledecem Evropskom Prventsvu za dve godine, nisam siguran u to, naprotiv.

Bitno je i da mlade selekcije nastave trend, devojke igraju 3 evropska prvenstva ovog leta kao i U19 svetsko prvenstvo jer ima tu potencijala i za seniorsku reprezentaciju.
Korisnikov avatar
By Joomla10
flameni napisao:http://belgradepartizan.blogspot.com/20 ... _8285.html

Samo gurajte u propali vestacki privatni klub, pravite sportske Frankenstajne i sjebite sve ostalo, govnjiva drzavo sa govnjivim vodjama...
Pa naravno, toliko malo novca treba, ali za PARTIZAN nema... Godisnja plata drugog pojacanja fmp-a je vise nego dovoljna za tri godine funkcionisanja ZKK Partizan.
Korisnikov avatar
By Zex88
Zkk Crvena Zvezda je institucija za sve vas zajedno! .!.
Flameni dojko,njima treba pomoci!

post broj 3000!!!

NAJJACI SAM,TADIJA TADIC!!!
By flameni
Zex88 napisao:Zkk Crvena Zvezda je institucija za sve vas zajedno! .!.
Flameni dojko,njima treba pomoci!

post broj 3000!!!

NAJJACI SAM,TADIJA TADIC!!!
hahahahahahahaha

Ti prvo da odgovoris na pitanje kriminalne proslosti i sadasnjosti Andjusevog pulena koji donosi pare (to sto ponavlja "nebitno kako" , je tek sad dobilo smisla) u FK, a tek onda da predjes na ove zicer teme...
Mada sumnjam da ces da se treznis u ovih mesec dana, tako da ti je sve oprosteno.Cestitke i ovde za diplomu, ziv bio.
Korisnikov avatar
By Zex88
Hvala puno. ;)
Vala sto jest,jest i danas je zakazana zdravica. :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Napisacu post ovde i na temi KK Partizan.
Sad sam pricao sa Milicom Dabovic. Ja izveo moje kuce u skolu Jovan Popovic(tamo se skupljamo mi kuckari uvece :D ) kad dolazi ona sa malenim jorksirskim terijerom,Mrvicom. Na dlan ruke stane. Elem,pricali malo o EP. Dnevnica nasih kosarkasica je iznosila 20 eura(za svaku isto),dok je druga najmanja dnevnica kod Italijanki i iznosi 180jura i to imaju 2 igracice. Ostale sve mnogo,mnogo vise. Djilas im je obecao 60k evra-ukupno,znaci 5k po igracici(cim su se plasirale na SP),i da su slucajno osvojile medalju dobile bi i nesto vise. Kaze ona da su se samo slatko nasmejale na to. Primera radi Turkinje su a medalju dobile po 100k SVAKA!!! Ona sumnja da ni od toga nece biti nista.
Sto se tice KK Partizan,to je propao projekat. Prijava za EL je istekla danas,tako da nece igrati u istoj. Ona trazi neki inostrani angazman(kaze nece imati nikakvih problema da ga nadje),Marina Maljkovic ce verovatno otici iz Partizana kao i vecina devojaka. Za godisnji dana im treba oko 300k za igracice,sto je jedna plata igraca u muskom timu.
Inace,devojka je fenomenalana. Skroz na mestu...rekla je da ce svracati opet,tako da mogu da je priupitam nesto ako zelite...
Korisnikov avatar
By ilovethisgame#12
Iako navijam za zvezdu iskreno se nadam da se zkk partizan nece ugasiti jer ako dodje do toga redom ce krenuti da se gase klubovi, a sa druge strane devojke igraju fenomenalno prilicno sam sigurna da bi daleko dogurale u EL...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Nevena Jovanovic karijeru nastavlja u Madjarskoj... Krenulo osipanje Partizana.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]