Napisacu post ovde i na temi KK Partizan.
Sad sam pricao sa Milicom Dabovic. Ja izveo moje kuce u skolu Jovan Popovic(tamo se skupljamo mi kuckari uvece

) kad dolazi ona sa malenim jorksirskim terijerom,Mrvicom. Na dlan ruke stane. Elem,pricali malo o EP. Dnevnica nasih kosarkasica je iznosila 20 eura(za svaku isto),dok je druga najmanja dnevnica kod Italijanki i iznosi 180jura i to imaju 2 igracice. Ostale sve mnogo,mnogo vise. Djilas im je obecao 60k evra-ukupno,znaci 5k po igracici(cim su se plasirale na SP),i da su slucajno osvojile medalju dobile bi i nesto vise. Kaze ona da su se samo slatko nasmejale na to. Primera radi Turkinje su a medalju dobile po 100k SVAKA!!! Ona sumnja da ni od toga nece biti nista.
Sto se tice KK Partizan,to je propao projekat. Prijava za EL je istekla danas,tako da nece igrati u istoj. Ona trazi neki inostrani angazman(kaze nece imati nikakvih problema da ga nadje),Marina Maljkovic ce verovatno otici iz Partizana kao i vecina devojaka. Za godisnji dana im treba oko 300k za igracice,sto je jedna plata igraca u muskom timu.
Inace,devojka je fenomenalana. Skroz na mestu...rekla je da ce svracati opet,tako da mogu da je priupitam nesto ako zelite...
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!