Stare teme
By Edibledi
Zar ovaj Tompson nije trojka, meni izgleda tako?
Deluje mi jače od Kinzija a iste su visine 198cm ali ovaj ima 100 kila.
Dangubić je pre dvojka nego on, po konroli lopte i razumevanju igre je vise bek nego Tompson.

Davidovac je potreban Filipu da bi igrao na proleće Superligu, kao i Apić.

Za Gudurića mislim da ne bi ni po koju cenu igrao ovu sezonu u FMP-u. Ipak je on neki MVP. :D
Gudurić je igrač koji jako dobro razume igru i verujem da je svakom treneru mnogo lakše kad ima što vise takvih igrača.
Ima kvalitet da igra u bilo kom ABA ligašu prvu petorku i on prosto vapi za jakim utakmicama.
Snagom može da isprati trojke a brzinom dvojke.

Davidovac je late bloomer, šteta da ne bude bar u 14-15 pa ga je lako prekomandovati nazad ako baš podbaci.
Isto mislim da mu trebaju jači protivnici i utakmice pune naboja i pritiska da bi rapidno napredovao, kao Gudurić.
Korisnikov avatar
By Zex88
Dobili smo neke Svabe 20+ razlike.. Po prvim informacijam,Gudura sabio,preko 20p imao..

EDIT:

CRVENA ZVEZDA - CRALSHEIM MERLINS 89:66

Gudurić 23
Dangubić 19
Nastić 15
Lazić 12
Schortsanitis 7
Mitrović 5
Rebić 4
Jović 2
Tejić 2
Korisnikov avatar
By Mikoni
Zex88 napisao:Dobili smo neke Svabe 20+ razlike.. Po prvim informacijam,Gudura sabio,preko 20p imao..

EDIT:

CRVENA ZVEZDA - CRALSHEIM MERLINS 89:66

Gudurić 23
Dangubić 19
Nastić 15
Lazić 12
Schortsanitis 7
Mitrović 5
Rebić 4
Jović 2
Tejić 2

Jesi li gledao neku tekmu? Kako ti Tejić deluje? S obzirom da nemamo nikog da krpi 4 uz Mitrovića, on će biti vrlo bitan...
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledao sa Paokom i prvo poluvreme sa Megom. Trenutno su nam 4 rak rana(uz pleja,Reba je limitiran)..I Luka i Teja deluju mlitavo.. E sad,Luka je bio bolestan, primao inekcije,Teja je skoro skinuo gips,pa ono sačekao bih turnir u Zadru..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
By Grobi
Zvezdin prelazni rok kao da sam im ja dovodio igrace.Katastrofalkna seleksija pojacanja.Na svakoj poziciji znatno slabiji igrac.Sledece sezone "poradjace"koseve jer nema ko kos da da bukvalno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Grobi napisao:Zvezdin prelazni rok kao da sam im ja dovodio igrace.Katastrofalkna seleksija pojacanja.Na svakoj poziciji znatno slabiji igrac.Sledece sezone "poradjace"koseve jer nema ko kos da da bukvalno.
Zar ti ne rece da je Guduric jaci od Bogdana?
By Grobi
Zex88 napisao:
Grobi napisao:Zvezdin prelazni rok kao da sam im ja dovodio igrace.Katastrofalkna seleksija pojacanja.Na svakoj poziciji znatno slabiji igrac.Sledece sezone "poradjace"koseve jer nema ko kos da da bukvalno.
Zar ti ne rece da je Guduric jaci od Bogdana?
Gudurica ne racunam jer je Radonjih trener ziheras gori od Vlade Jovanovica i sumnjam da ce Guduric koji je klasa od igraca videti neke minute u Aba ligi.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.