Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Lucky napisao:Dodjoh iz Laktasa.
Mega je izgubila samo zato sto je Igose pro..alo za 3. Dali su 15 trojki uz odlican procenat.
Ocekivao sam malo vise od Jokica posto je Varda bio u civilu pored terena.
Miljen neprimjetno dodje do odlicnog indeksa, Micic carini loptu po 10-15 sekundi i strasno je iritantan.
Dangubic dominator :clap: :clap: :clap: .Decko kida u odbrani, istrcava kontre, ide na ulaz, iznudjuje faulove. Od ljeta ga ocekujem u KKP, s tim da mu treba jos hiljade i hiljade suteva na treningu. Ima fantasticnu tehniku suta i visok izbacaj ali iz nekog razloga ne uspijeva da pogadja u seriji.
Radovicev solidan povratak u ekipu.
Sudije su, cini mi se, prilicno navlacili za Igose, pogotovo krajem 2. i u 3. cetvrtini, da je i mirni Milojevic izgubio zivce i iskljucen je sredinom 3/4 i teren je napustio gutajuci pogledom jednog od sudija uz visestruka obecanja da ce mu seksualno opstiti sa gospodjom majkom.
Nebih se bas zakleo, ali prilicno sam siguran da sam u dvorani vidio Jagodica- Kuridzu. Ili je covjek dosao malo na praznike, ili to ima veze sa situacijom u Ciboni.

Lep izvestaj :clap:

Mozda pogledam snimak kada ga izbace na sajtu lige.
Korisnikov avatar
By Kure
А шта је са малим Крстићем, повређен је бар два-три месеца? Леђа као на страту сезоне, или?
Korisnikov avatar
By Lucky
Kure napisao:А шта је са малим Крстићем, повређен је бар два-три месеца? Леђа као на страту сезоне, или?
Uz ekipu nije bio.Pored terena su bili samo Varda i Bakic iz Igokee kao povrijedjeni.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kure napisao:А шта је са малим Крстићем, повређен је бар два-три месеца? Леђа као на страту сезоне, или?
Valjda je isao i na neku operaciju ako se ne varam.
Korisnikov avatar
By bokibb
Mega je imala previse praznih odbrambenih minuta, u nekim trenucima su bas ispadali u odbrani (Lukovic prije svega pa je avramovic morao igrati troku vise puta) ako ne igraju zonu od pocetka napada stalno neko zapne u preuzimanju, pik su branili sasvim dobro ali su krila pokrivali katastrofalno. Danguba ima strasne fizikalije onako uzivo kada se vidi ali jbg, kamenjar bio kamenjar ce i ostati. Prvi sut prejak i to bas, drugi kao kap pa treci ne dobaci do kosa. On svoje poene dao samo iz kontri/ofanzivnog skoka/slobodnih. Ubo je on tu jednu tricu...ali bojim se da tu suta nema. Jokic je po meni odigrao odlicno. Igra 5 pa predje na 4 sibne 3-cu pa opet igra 5-cu bez problema. Jos na to sve kakvu on konstrukciju ima (rameni pojas)a vec sada trci kontre. Po meni trenutno najveci srpski potencijal pod kosem.

Milovanovic sasvim solidan u odbrani, on da je bio u Megi od pocetka sezone doprinosio bi jos vise.
Micic mnogo nedorecen u ovoj utakmici, kao da je u velikom padu forme... likovi pored mene komentarisu medjusobno "Jel ovaj igrao za reprezentaciju..."

U prvom poluvremenu Mega dominirala brzinom, kako su pretrcvalai Igokeu pa to je strasno, a svaki napad miloje insistira na tome da se trci sto brze. Po tome me opasno podsjecaju na Partizan. U drugom poluvremenu stigao umor, sudije pocele da ocigledno kradu i ovi iz Igokee poceli da igraju odbranu, udaraju dzukacki i trce... Da je Mega imala jos jednog kvalitetnog igraca u rotaciji mislim da bi dobili lagano jer je Igokea usla bas mlako u utakmicu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zna li neko kada ce se oporaviti Krstic i Varda? Ako potraje pauza moraju dovesti neko pojacanje jer sada ne mogu nikoga da pobede.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dachakg napisao:Sve cestitke Megi na pobedi,plus sto je ona bila nad jednim hrvatskim klubom! :clap:
+1
Laka pobeda zahvaljujuci boljem napadu. Micic najbolji.
Korisnikov avatar
By kostakurta
Malo kasnim, ali evo kratkog izveštaja sa subotnje utakmice. :)

Ukratko, lagana pobeda Mege. Prvo poluvreme savršeno, 56 poena od čega smo jedna trojka (ukupno samo 4 na celom meču), u drugom malo opuštanja, ali bez opasnosti po konačan rezultat.

Veliki broj ofanzivnih skokova (statistika kaže 18, a Zadar 20 defanzivnih), solidna odbrana i dosta kontri, Vasa pucački raspoložen, Varda dominirao u reketu, Jokić standardno dobar, Radović uvek gde treba da pokupi loptu. Ako pogledate statistiku videćete da 6 igrača ima dvocifren indeks - znači, slabog mesta nije bilo.

Po mom mišljenju, igrač utakmice je ipak Danguba - osim 12 poena (od toga i jedna trojka koja je izazvala oduševljenje, pre svega njegovo :D ), 8 skokova i 4 asistencije, ono što statistika ne pokazuje je fenomenalna odbrana na Šutalu koji se nije video na terenu. :bow-yellow: I potez utakmice je njegov, već više puta viđen alley-oop Micić-Danguba. ;)

U Zadru jedino Ramljak vredan pomena, 26 poena, sjajna partija.
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 141
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]