Stare teme
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Trifunovic nece igrati vise od 5 do 10 minuta da se ne lazemo
Nista ovde nije sigurno, ako se pokaze na pripremama igraće, Željko bar neće bežati od šanse da pusti nekog klinca u vatru, što mu dokazuje i izbor Madara npr na pleju, Smailagica pa i Balse ako dodje
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BogdanB napisao: Sub Avg 21, 2021 12:16 am Sta se limar oglasava bezveze

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Sve sem nekog ultra potencijala tipa Jovic je bespotrebno glupiranje, jer se dize fama i stavlja akcenat na to, ali sta ocekivati od presadjenog... Moze Koprivica, samo da nije Milos :mrgreen:
Korisnikov avatar
By djokonda
Igraće Trifunović ako bude igrao odbranu…on može i na 3, a tu Dangubić i Zagorac nisu baš sa zakucanim minutima.
By Gsk133
Sad sam tek video da je Pecarski u Borcu. Kakav talenat je bio,a ispao sisa bez one stvari u seniorskoj košarci, plus što kažu da ne voli da trenira. Sa kolikom energijom je igrao njegov otac Miroslav, kako je kucao i kakva stena je bio, ovaj je najobičnija pic... u odnosu na njega,a 5 puta talentovaniji.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Sad sam tek video da je Pecarski u Borcu. Kakav talenat je bio,a ispao sisa bez one stvari u seniorskoj košarci, plus što kažu da ne voli da trenira. Sa kolikom energijom je igrao njegov otac Miroslav, kako je kucao i kakva stena je bio, ovaj je najobičnija pic... u odnosu na njega,a 5 puta talentovaniji.
Kako mu stoji crveno? Slika
Screenshot_20210821-125409_Twitter.jpg
Screenshot_20210821-125409_Twitter.jpg (58.24 KiB) Pogledano 1041 put
Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

By Gsk133
Ruku na srce razbijao je i u Zvezdi, sezonu pre nego što je prešao kod nas. Napadački talenat kakav je imao, tehniku, brzinu, dribling, šut... Porverzija od igrača i nešto napadački najbolje od pleja što sam video do sada. Takodje razbijao je i kad je prešao u Skiper, tj Fortitudo. Bio je i najbolji strelac evrolige tada.
Poslednja izmena od Gsk133 u Pon Sep 13, 2021 10:22 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
milanezija napisao:Loše, uvideo je to na vreme i prešao na svetlu stranu

Mučki provokatoru
Ja mucki? Na ovome svetu to nije istina..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 60

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]