Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Sta reci kada se ovako odigra utakmica... tri dana nakon laganog poraza od Borca u istoj toj hali dobili smo s nekih 70% snage potopili Veneciju 20+ razlike. Konacno se energija osetila na parketu, konacno je u odbrani bilo vise zivosti, malo bolje rasporedjena minutaza, a na kraju svi koji su ulazili se upisali u listu strelaca... Stvarno nebo i zemlja 2 utakmice, ali to je ono sto je i Valde rekao da ne moze vise onako kako su pokusali i da nismo pokazali ni 10% mogucnosti.

Konacno je formirana prva petorka i rasporedjena lepo zaduzenja, mucili se jesmo celo prvo poluvreme i nismo uspeli da ih okrenemo, a nudili se i oni nama i mi njima. Onda je Tomas definitivno done prevagu i trazenu energiju podigao na novi nivo i time smo se odlepili i priveli mec kraju rutinski. Dali smo 95poena sa svega 6 trojki (6/22), imali smo vise ofanzivnih skokova nego oni defanzivnih 18-16, i ukupno smo imali cak 17 skokova vise, pogadjali smo za 2 cak 62%. Zaustavili smo im Deja, dobio je 2 pa 3 pa 4 i 5 brzih faulova i Janker ga je izbacio iz utakmice u trenutku kada je krenuo da se razigrava, Vat je na kraju dao svojih 16 poena. Generalno imali smo vecu energiju i zelju i pobedili smo ih, igrali smo dobro iz odbrane smo dali 10 poena na kontre, zanimljivo da su nam starteri dali 2/3 a klupa 1/3 poena. :violin:

Veoma bitna pobeda pred dolazak Buducnosti za vikend. :clap:
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ja bi gledao da sto vise koristim mozlija, preko p&r. Neka mu se samo nabacuje na kos, za njega je to prosto.
On se tek u drugom poluvremenu upisao u strelce i to mu je bio tek drugi sut na kos na utakmici

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

By Gira PFC
Kad je ovakva energija i napaljenost naših igrača, onda nema šta da se brinemo. Tomas je na parketu bio samo 16-17 minuta, a šou je pravio juče.
Ne treba zaboraviti ni Kodija, odigrao je sjajnu utakmicu. Prva petorka je od početka bila na parketu i svako od njih je dao svoj doprinos ovoj pobedi, a klupa se samo lepo uklopila u sve to. Bilo je milina gledati meč sinoć.
Posebno mi se dopao trenutak, kada je posle nesportske greške na Kodiju, on sedeo na parketu, a tri naša igrača mu pritrčavaju i pružaju ruke da ga dignu. Tu se videlo koliko su koncentrisani na uspeh tima, na timski duh... Ako tako nastave, nema mi tu ništa da se brinemo. Bez te energije koju su juče pokazali nema uspeha, to je ono što nas je krasilo i prošle sezone.
Korisnikov avatar
By Antoine
Par reči o igraču koga niko ne pominje - Dangubić. U prvom poluvremenu je zaustavio Watt-a, baš kada je krenuo da trpa, u drugom Bramosa baš kada se raspucao. Uz to, odličan u skoku. Po meni, jedan od heroja sinoć, odavno sam prestao da merim učinak brojem postignutih poena.

Velika naša sreća je što se Šćepanović setio da ima Thomasa na vreme.
Korisnikov avatar
By gramada
Sta reci bice zanimljiva godina u svakom pogledu, imamo skor 1:3 narocito ABA liga 0:2 , ko se nadao tome ali sve je zasluzeno narocito ABA zasluzen poraz od Borca i veceras malo ne snalazenje ....................

Bice teska godina imamo relativno sku tim a igramo lose ne znamo sta nas ceka borimo se pa visecemo...
Korisnikov avatar
By djordjino94
Najvece pojacanje bi bio odlazak Scepanovica, covek je totalno pogubljen, apsolutno opet njegova utakmica, utopio bi i Lejkerse.
By Gira PFC
Iako novine i raznorazni portali pumpaju način na koji smo izgibili, treba reći da je meč bio dobar, neizvestan, da smo mahom jurili rezultat od početka, a da smo tek na kraju i bili u poziciji da pobedimo. Za neutralnog gledaoca je ovo bio pravi ligaški, takmičarski meč, sa nekoliko lepih i atraktivnih poteza usput. Mogao je Mozli da da oba bacanja u regularnom delu i ne bi ni bilo produžetaka, a mogli smo i morali smo da čuvamo bolje njihov poslednji napad na meču, a nismo. Znači, moglo je da se obrne i u našu korist, ali nije i tu sad nema plakanja.

Sve u svemu, ovakve stvari se dešavaju, ali mene prvenstveno brine odnos na relaciji Rašon Thomas - Šćepanović. :think: Ako tu ne štima, nije dobro. Treba podsetiti da je prošle godine Rašon u jednom periodu bio ne samo naš najbolji igrač, već i igrač meseca u ABA ligi. A nije da je Rašon samo sinoć igrao malo, nego je on i u meču protiv Venecije igrao samo 16 minuta, a opet je bio najefikasniji. Biće interesantno videti šta će se dešavati u naredna dva meča, da li će se ekipa trgnuti i da li će se neke stvari promeniti. Veliki ispit čeka Šćepanovića. A nama navijačima ostaje da se naoružamo srtpljenjem, koje nam baš i nije najjača strana.
Korisnikov avatar
By MileBL
Evo Tomas ne ide u Rusiju, on ili Vlado, kontam da ce jedan biti bivsi.
I na Angolu izgleda ne racunaju ozbiljno, njih dva otpustite i dovedete jednog krstenog krilnog igraca.

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 78

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]