Stare teme
By strelac
Karaburac napisao:Zao mi je Radnickog, zaista jeste, ali kad sam pre dve sezone pricao da previse para bacaju na Terika, tandem Kengura, Vardu i kompaniju ispalo je ovde da sam ljubomoran, a ja sam se samo pribojavao onoga sto sledi posle. Neverovatno mi je da nasi klubovi rade iste stvari, prvo Vojvodina, pa Zvezda, pa Partizan, pa evo sad i Radnicki i niko da nauci iz gresaka onih drugih vec stalno idu sa nekom idejom ''nece to meni''... Zvezda i Partizan se iz govana u koje se uvale jos nekako i mogu izvuci na ime, ali ostali klubovi bi morali biti duplo oprezniji jer nemaju taj luksuz. Mozda to nije fer, ali je tako. Nadam se da ce Radnicki igrati barem kls, pa ako se konsoliduju kroz koju godinu da se vrate u ABA ligu.
Sve bi to bilo tako,da su potrosili vise od planiranog.Problem je sto nisu dobijali pare od sponzora,a imali su potpisan ugovor sa istima.Naravno da nastaju problemi kad ne mozes da zatvoris planirani budzet,zato sto ovde ugovori ne vaze.
Teriko je toliko skup bio da su mu ostali duzni 100.000 dolara.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Daj Strelac nemoj da se zezamo, pa ko ovde ozbiljno racuna na sve pare? Drugo i sami su znali da dosta zavise od Verkove i Mladjine podrske, a ukoliko imaju imalo mozga isto su tako znali da nece oni doveka biti na vlasti.
By strelac
Najveci problemi nastaju iz jedne proste cinjenice da sponzori neispostuju ugovor koji je potpisan.Sta vredi ugovor??u takvim situacijama nastaju problemi.Imas slucajeva gde ti u ugovoru stoji suma od 400.000 periodicno da se uplacuje.Oni uplate prvi iznos,oformis tim i vise ne vidis nijednu uplatu.
Mi smo imali tu situaciju,da sponzor neuplati na vreme novas ,vec kasne mesecima sa uplatama.
Slazem kad zatvoris planirani budzet i ides preko toga.Odakle???
Fijat im otakazao sponzorski ugovor.Eto mi vise nemamo interes da budemo vasi sponzori.To samo ima u Srbiji da moze tako da se radi.Obrazlozenje,nemamo.

Uloga drzave je tu najznacajnija.Drzava treba da se izjasni da li joj treba vrhunski sport.Vrhunski sport nije samo KKCZ ili KKP.Sta da ocejuju oni ,kad ti pametnica izadje i izjavi od sada nema vise,sve ide za BOLESNU DECU.Ako je Radnicki u tom lancu koji doprinosi vrhunskom sportu,jasno im treba reci dobijate toliko i toliko,dinar vise ni manje.izolte radite.Najbolje je zatvori slavini ,nema nista.nas narod ko narod,svi su nam lopovi,nesposobni i slicno.Ko u takvom sistemu moze da opstane.??

Uostalom i sam sve znas.
Korisnikov avatar
By Poska
Чекај сада. Ако су ови понудили око 500-600 000 е, и ако је Фиат хтео да да исто толико, не видим онда у чему је проблем? Тј неко овде лаже, сада се не зна само ко!
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Gaja napisao: Bar da zadrzimo taj cetvrti tim.
Ne razumem ovu logiku.
Timovi koji budu igrali naredne sezone moraju da opravdaju nas koeficijent, plus Metalac mora da plati Aba ligi dodatno za svoje mesto.
Vrlo lako se moze desiti da Metalac bude pri dnu, pogotovu ako im je ista genijalna uprava koja voli da glumi trenera. Dodatno, treba sad s brda, s dola krpiti tim za ABA.
Upitno je kako ce Mega igrati, nece ispasti ali bice u najboljem slucaju sredina tabele.

Dakle ako nemamo 4 kvalitetna tima za ABA ligu zasto se po svaku cenu boriti da imamo 4 tima? Ako treba da igramo ovu sezonu sa 3 tima, koji ce koeficijentima izboriti cetvrtog za onu tamo sezonu, sto da ne. Nije smak sveta ako jedne sezone spadnemo na 3 tima u aba ligi, veci je problem ako ni jedan nas tim ne izbori EL, a to se ove sezone desilo, bar u sportskom smislu, ali eto na nasu srecu, CZ je imala tudju nesrecu...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]