Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
MileBL napisao:Olimpija kaznjena zbog napada Predina na sudije sa 25 000 eura i tri utakmice bez publike u evropskim takmicenjima

Predin je dobio dozivotnu zabranu gledanja utakmica u Uleb takmicenjima(EC,EL)

Olimpija je ulozila zalbu!
Smesno je sto se zale.To cak nije bilo ni u NBA.
Korisnikov avatar
By Nookie
treba da se sutiraju u dupe sto nisu izbaceni iz svih takmicenja. Pazi ti njih,jos se i zale
Korisnikov avatar
By MileBL
Znaci Olimpiju treba izbaciti iz svih takmicenja zbog pojedinca???????????????ovakva stvar se moze desiti i nekom nasem klubu, da li bi tada imali isto misljenje?
Korisnikov avatar
By Nookie
taj pojedinac je ugrozio bezbednost ucesnika utakmice. Kolko ja znam do kluba je da garantuje sigurnost svima na terenu. Posto to nisu ucinili normalno je da se maksimalno kazne. Kao sto je normalno da i pocinilac bude drakonski kaznjen. Ovo prica vazi i za Zvezdu,i za Olimpiju i za Lakers-e.
Korisnikov avatar
By MileBL
Jesu oni odgovorni za sigurnost svih na terenu, ali ne moze kazna biti izbacivanje iz svih takmicenja, to bi bio presedan.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Bešiktaš i Nižnji igraju sasvim pristojnu/zanimljivu utakmicu za gledanje
Tek krenulo drugo poluvreme, Ruje vode u Stambolu..

EDIT: zgaziše ih Turčekanje u drugom poluvremenu..
Korisnikov avatar
By Nookie
meni Besiktas bio 1 za sve pare. Al sta mi vredi kad sam stavio i Budjave manje poena. A utakmica ko da igra Radnicki vs Radnicki :D
bez odbrane i jedni i drugi,prangijanje na sve strane. U reketima autoput,ni slucajno da se neko zajebe sa strane pomoci i zatvori igraca.
Nama bi vise odgovarao Nanter,Lavrinovic bi nam pravio decu. Bobiska ne bi mogao da mu prismrdi,a ni Rasko se ne bi proslavio
Korisnikov avatar
By Peja
Zeberdee napisao:Po meni ko dobije Valensija-Himki lagano ide u finale.
+100
Mi bi takodje bili tu da smo doveli zamenu za Silba a ne dopunu timu
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]