Stare teme
Korisnikov avatar
By marvel
Imam za prodaju dva kompleta karata za sve utakmice Srbije u prvoj (grupnoj) fazi takmicenja na EvroBasketu u Sloveniji. Jedan komplet obuhvata 5 karta, za utakmica Srbije protiv Litvanije, Bosne, Makedonije, Crne gore i Letonije. Jedna karta ove kategorije u slobodnoj prodaji kosta 25 evra, a ja prodajem ceo komplet za 20 evra, a kao sto rekoh imam dva kompleta.
Dosta je ispod prodajne cene, ako jos uvek ima karata u slobodnoj prodaji, ali sam tek danas dobio karte, a vec sutra krece prvenstvo, pa sam malo kratak sa vremenom.
Ako je neko zainteresovan neka mi se veceras ili sutra u toku dana javi na telefon 0642400741 - Pavle, pa mu mogu poslati brzom postom ili ako je u okolini Krusevca moze i licno...
Poslednja izmena od marvel u Uto Sep 03, 2013 11:20 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By Lepus
@MileBL @comi

U nedelju putujem za Sloveniju da gledam nas protiv Francuske. Posto mi je drug kupio karte, interesuje me da li u dvorani svaka karta ima svoje sjediste ili ide po principu ulaz taj i taj, a sjediste koje prije zauzmes? :D Nadam se da sam bio jasan?! ;)
By kosta76
Putovanje u Sloveniju je uvek bilo prijatno. Sve putnike namernike savetujemo da odmah zaborave na razgledanje turistickih lokacija i posvete se lepsem polu koji je tradicionalno odusevljen gostima iz Srbije :happy-partydance:
By strelac
kosta76 napisao:Putovanje u Sloveniju je uvek bilo prijatno. Sve putnike namernike savetujemo da odmah zaborave na razgledanje turistickih lokacija i posvete se lepsem polu koji je tradicionalno odusevljen gostima iz Srbije :happy-partydance:
znamo za tvoje afinitete prema Slovenkama :hand:
By flameni
Znaci samo da posaljem lika iz Ljubljane i to je to? p.s. hvala za odgovor
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]