Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa dobro moze Micov u reprezentaciji da odigra 15-20 minuta,a mozda da bude i pozitivno iznenadjenje kao Savanovic 2010.godine.
Inace da li se Micov vise koristi u odbrani CSKA kada daje samo 7-8 poena?Mislim da moze i vise poena,mada je moguce da se dosta trosi u odbrani.Ipak prosek od 5.5 poena i nije mu bas neki,ali ipak igra u CSKA pa moze u reprezentaciju,a i Kantuu je bio odlican.
Da li imate i vi osecaj da svi Hrvatski igraci imaju sjajne uloge kao Planinic,Ukic,Popovic,Bogdanovic,Zoric,Loncar...a u reprezentaciji su 0
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kosta bolje da ode iz Unikahe tamo igra i manje nego u Barsi.
Veceras je za 5 minuta dao 6 poena,kao i Vaskez za cak 28,ali Vaskez je Spanac
Korisnikov avatar
By Nookie
Zex88 napisao:
Nookie napisao:Bogdanovic igra utakmicu zivota...ne moze promasi covek...
Dzabe kad Bobi ubaci 40+ ;)
Ma na Bobisku sam navikao :D ...al iznenadi me ovaj,prva utakmica da sam ga video da je pogadjao vecinu svojih suteva.

@Lepus Pazi glupo je nesto ruzno reci o coveku koji nabije index 50na utakmici,al meni se on ne svidja previse. Ovo mu je sezona de je eksplodirao. Pazi njegovi ranije klubove-alba,prokom i aris,i nigde nije pokazivao ni priblizno ovako dobre partije...
Korisnikov avatar
By Peja
IMao je teo jednu asistenciju od pod za ponkrasova pri kraju u kontri.
Korisnikov avatar
By Lepus
@Nook
Bas iz tog razloga nisam htio nista pisati, plus nisam ga nikada ni gledao. Medjutim, gdje god se pominje, pominje se u kontekstu carinika lopte i skorera. A, ja sam vise za onu staru skolu playeva, prvo saigrac pa onda kos. Al' da je odigrao, jeste. Moram uhvatiti reprizu ako bude da pogledam.
Korisnikov avatar
By Nookie
Lepus napisao:@Nook
Bas iz tog razloga nisam htio nista pisati, plus nisam ga nikada ni gledao. Medjutim, gdje god se pominje, pominje se u kontekstu carinika lopte i skorera. A, ja sam vise za onu staru skolu playeva, prvo saigrac pa onda kos. Al' da je odigrao, jeste. Moram uhvatiti reprizu ako bude da pogledam.
On ce na svakom mecu ispucati svojih 15tak lopti,e sad ako ga krene desice se ovo kao danas,a ako ne i onda je smrt za ekipu.
U porazu protiv prokoma je sutnuo 23 puta?!?!?!? Zamisli da je on dosao kod nas,i sutnuo 20 puta na utakmici. Kako bi mu Rakoc nalupao samare :D...Da ne ispadne da ga pljujem samo,zna on i da asistira,al generalno mi se ne svidja...
Korisnikov avatar
By rudonja
CSKA Moscow 2-0
Real Madrid 2-0
Zalgiris Kaunas 1-1
Anadolu Efes Istanbul 1-1
Unicaja Malaga 1-1
Panathinaikos Athens 1-1
Brose Baskets 0-2
Alba Berlin 0-2

GROUP F
Khimki Moswcow Region 2-0
Montepaschi Siena 2-0
Caja Laboral Vitoria 2-0
FC Barcelona Regal 1-1
Olympiacos Piraeus 1-1
Maccabi Electra Tel Aviv 0-2
Besiktas JK Istanbul 0-2
Fenerbahce Ulker 0-2
By horog
Greška na sajtu Evrolige, Teo je imao dve asistencije. Evo najbolje asistencije večeri.
By horog
@Peja,
Tvoj post je upravo i bio povod da okačim ovu asistenciju i ispravim podatak sa sajta Evrolige. Prosto nisam mogao verovati da Teo završi utakmicu bez asistencije!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 102
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]