Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
15 trojki od 30 pokusaja, ipak nista od pobede, jos mega ima bolji index korisnosti i to za deset
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Meni je npr. veoma interesantno kada ljudi ne uzimaju za ozbiljno jednog Nenada Miljenovica, u smislu da od njega nikada nece biti igrac koji ce moci da igra ozbiljnu kosarku. Mislim da ga dosta njih podcenjuje zbog fizikalija, ali eto meni je prosto neverovatno da decko i takav ima recimo bolji indeks korisnosti od jednog Vase Micica koji se trenutno daleko bolje kotira u kosarkaskim krugovima, Boga mi njegova valorizacija je u top 5 cele lige, evo i veceras 13p 8as. E sad samo zamislite decka za 2-3 godine, kada postane samo malo zilaviji i jaci jer krupniji tesko da moze da bude, dakle tada ce imati 23-24 i bice za koplje bolji od svih nasih mladih plejeva! Cenim da dosta njih nije ni svesno kakvog cemo igraca uskoro imati, a momak je definitivno ovom sezonom zasluzio da se o njemu dosta vise pise u nekom ozbiljnijem kontekstu nego do sada...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Heisenberg napisao:Meni je npr. veoma interesantno kada ljudi ne uzimaju za ozbiljno jednog Nenada Miljenovica, u smislu da od njega nikada nece biti igrac koji ce moci da igra ozbiljnu kosarku. Mislim da ga dosta njih podcenjuje zbog fizikalija, ali eto meni je prosto neverovatno da decko i takav ima recimo bolji indeks korisnosti od jednog Vase Micica koji se trenutno daleko bolje kotira u kosarkaskim krugovima, Boga mi njegova valorizacija je u top 5 cele lige, evo i veceras 13p 8as. E sad samo zamislite decka za 2-3 godine, kada postane samo malo zilaviji i jaci jer krupniji tesko da moze da bude, dakle tada ce imati 23-24 i bice za koplje bolji od svih nasih mladih plejeva! Cenim da dosta njih nije ni svesno kakvog cemo igraca uskoro imati, a momak je definitivno ovom sezonom zasluzio da se o njemu dosta vise pise u nekom ozbiljnijem kontekstu nego do sada...
+1000

Ubedjen sam da će bude bolji igrač od Vase. Samo jos malo snage, a to će doći, za 2,3 godine, a to nije kasno, i imaćemo sjajnog reprezentativnog pleja.
Korisnikov avatar
By Lucky
Dodjoh iz Laktasa.
Mega je izgubila samo zato sto je Igose pro..alo za 3. Dali su 15 trojki uz odlican procenat.
Ocekivao sam malo vise od Jokica posto je Varda bio u civilu pored terena.
Miljen neprimjetno dodje do odlicnog indeksa, Micic carini loptu po 10-15 sekundi i strasno je iritantan.
Dangubic dominator :clap: :clap: :clap: .Decko kida u odbrani, istrcava kontre, ide na ulaz, iznudjuje faulove. Od ljeta ga ocekujem u KKP, s tim da mu treba jos hiljade i hiljade suteva na treningu. Ima fantasticnu tehniku suta i visok izbacaj ali iz nekog razloga ne uspijeva da pogadja u seriji.
Radovicev solidan povratak u ekipu.
Sudije su, cini mi se, prilicno navlacili za Igose, pogotovo krajem 2. i u 3. cetvrtini, da je i mirni Milojevic izgubio zivce i iskljucen je sredinom 3/4 i teren je napustio gutajuci pogledom jednog od sudija uz visestruka obecanja da ce mu seksualno opstiti sa gospodjom majkom.
Nebih se bas zakleo, ali prilicno sam siguran da sam u dvorani vidio Jagodica- Kuridzu. Ili je covjek dosao malo na praznike, ili to ima veze sa situacijom u Ciboni.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Lucky napisao:Dodjoh iz Laktasa.
Mega je izgubila samo zato sto je Igose pro..alo za 3. Dali su 15 trojki uz odlican procenat.
Ocekivao sam malo vise od Jokica posto je Varda bio u civilu pored terena.
Miljen neprimjetno dodje do odlicnog indeksa, Micic carini loptu po 10-15 sekundi i strasno je iritantan.
Dangubic dominator :clap: :clap: :clap: .Decko kida u odbrani, istrcava kontre, ide na ulaz, iznudjuje faulove. Od ljeta ga ocekujem u KKP, s tim da mu treba jos hiljade i hiljade suteva na treningu. Ima fantasticnu tehniku suta i visok izbacaj ali iz nekog razloga ne uspijeva da pogadja u seriji.
Radovicev solidan povratak u ekipu.
Sudije su, cini mi se, prilicno navlacili za Igose, pogotovo krajem 2. i u 3. cetvrtini, da je i mirni Milojevic izgubio zivce i iskljucen je sredinom 3/4 i teren je napustio gutajuci pogledom jednog od sudija uz visestruka obecanja da ce mu seksualno opstiti sa gospodjom majkom.
Nebih se bas zakleo, ali prilicno sam siguran da sam u dvorani vidio Jagodica- Kuridzu. Ili je covjek dosao malo na praznike, ili to ima veze sa situacijom u Ciboni.
Fali Megi iskustva, a fale i pun roster sa Krsticem i Vardom. Izgubili su par meceva na par lopti. No vratice se sledece sezone.
Nadam se da obavezno zadrzavaju Miljenovica, Krstica i Jokica.
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 141
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]