Stare teme
By Srđan O.
Kure napisao:
Srđan O. napisao:Dva poluigraca dobiju Tursku, ovo svetsko nije normalno tacno....
А Турска је нека величина? Искрено пун ми их је к..... Да не подмићују судије и не "купују" талентоване играча из целог света (највише са Балкана (Прелџић, Осман, Сипахи, раније Јаховић и Кучо), па Иљасова и друштво) не би их било нигде наредних 10 година... Овако ће да таворе у муљу и чекају сваку десету годину да неко такмичење одиграју на свом терену и крађом ураде нешто...
Pa spram Misule i Zajceva je svako sa tri ciste velicina :roll:
By surda
@Gaja Australija ima sasvim dobru ekipu. Mene ovo nimalo ne iznenadjuje. Jedina ekipa u grupi koja je bolja od njih je Slovenija.
ULTRA KOŠARKA napisao:Jesu komšije sigurno prošle dalje? Ako izgube od Grčke i Portorika, jel ih to kući može poslati?
Portoriko mora dobiti Filipine i Argentina mora dobiti barem jednu u naredne dvije ili da se formira krug od tri ekipe sa 2 pobjede izmedju Argentine, Filipina i Hrvatske pa da oni budu najlosiji.
Tako nesto jeste moguce, ali je to malo vjerovatno. Plus, velika steta bi bila da takav tim ne prodje dalje. Mozda jedino dobro da se tako nesto desi je sto bi Repesa dobio otkaz, no opet je pitanje ko bi ga naslijedio...
Korisnikov avatar
By Lucky
milica napisao:Ameri kao da prvi put vide haku :)
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Prvi put cuo za hakku prije nekih 15-ak godina kada sam je odgledao uzivo na nekih 20-ak metara ispred sebe i ziv sam se usrao( da izvinete na izrazu).
Od tada ih obozavam gledati.
Korisnikov avatar
By The Answer
Zasto uopste mislite da znaju za haku? Poznato je koliko ih zanima sve van SAD. Da se ne lazemo, da je nisu igrali 2002 ni ja ne bih znao. Gde da vidim, u Srecnim ljudima?

edit Jebote, Rouz je u Beogradu za Tea rekao- "onaj mali sa kosicom sto je dobro igrao u Turskoj", u trenutku kada je Teo verovatno najbolji plej Evrope. Kad iz svoje branse nemaju pojma kako ce o ovome.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]