Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ali šta je sve svirano u 4/4.. Kakve dve izmišljene Lojda za 2+1,poklon Nikoliću za 2 bacanja se sudi sa pola terena, dok sudije ispod koša ne sviraju ništa..
Pa u prvom uzmu loptu Davidovac i Lazić Ivanoviću, on svira faul nad Mitrom.. Pa Mitar pravi faul u napadu nad Dobrićem gde se zaleteo kao sivonja, ništa, Simon faul u napadu nad Kobsom gde ga bukvalno pomilovao u bloku.. Dobrić izbija čistu loptu Ivanoviću i umesto kontre 2 bacanja.. Faul nad Lojdom na šutu za 3..
Niko nikad se u ovoj ligi nije gurao kao Budućnost.. Bukvalno navlače svaki meč od 10 do 20 poena..

Ko zna šta će biti u petom meču.. Kvalitetniji smo tim od Budućnosti, ali nemamo lidera koji može da reši ovo.. Moramo biti agresivni 40 minuta i ne dozvoliti pljačku.. Budu li nas sudije i u Beogradu radile, nisam siguran da ova ekipa psihički može to da izdrži..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
milanezija napisao: Uto Maj 25, 2021 1:08 am Moze, kad svako od tih 7.000 plati po 5000din kako je i propisano, organizator punu cifru itd
O cemu ti to? Daj nismo klinci da verujemo u jednoroge... Sve u svemu vrlo ocekivano da ce oni tamo uraditi sve sto mogu da pobede oba puta i tako je i bilo. Nije moguce da se osvoji titula u gostima i to je to. Mislim da ste morali da dobijete ono sinoc, no ne bojim se za vas, dobicete sledecu i to je to.
By milanezija
Salvatore Guliano napisao:
milanezija napisao: Uto Maj 25, 2021 1:08 am Moze, kad svako od tih 7.000 plati po 5000din kako je i propisano, organizator punu cifru itd
O cemu ti to? Daj nismo klinci da verujemo u jednoroge... Sve u svemu vrlo ocekivano da ce oni tamo uraditi sve sto mogu da pobede oba puta i tako je i bilo. Nije moguce da se osvoji titula u gostima i to je to. Mislim da ste morali da dobijete ono sinoc, no ne bojim se za vas, dobicete sledecu i to je to.
Nisam rekao da ce tako biti nego da bi tako trebalo biti :doh:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
I pored kradje smo morali da pobedimo, ali dajemo loptu u ruke Lojdu koji ni jedan mec ove sezone nije resio u zadnjem napadu, covek je jednostavno rodjeni gubitnik, uvek promasi. Umesto na ulaz ili otvoren sut, on krene na ulaz pa na 3 metra od kosa kada vidi da je gusto skace i sutira sa jedne noge. Nije on Rakocevic, Navaro, Kerol ili Ljulj da to pogodi.
Davidovac uzasan u ovoj seriji, moram da kazem da igra kao picka, samo primi loptu i odmah pas. Nigde ulaza, nigde da igra ledjima, skroz me je razocarao.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ako hoćemo titulu mora Davidovac da se priključi..

Korisnikov avatar
By Zex88
Kakav raspad Lojda.. Volden ništa, Hol uplašen.. Davidovca nema..
Noko i Dobrić nas nekako vuku.. Neće ovo biti dovoljno.. Mora mnogo bolje u drugom..

Korisnikov avatar
By Lepus
Davidovac najveće razočarenje. Sve kolone 0, osim što je napravio 2 faula. Loyd se bar ne krije.

Lazić je, uz ovu dvojicu konu si pomenuo, odličan.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Korisnikov avatar
By Zex88
Uf... Mislim jedna od najtežih sezona..

Sa čim smo mi osvojili titulu sunce ti poljubim.. Noko i Lojd u drugom povukli u napadu..

Kobra danas loš, ali mvp finala..

Simon i Lazić veteranski.. Dali sve što mogu kao zadnji vezni..

Čestitke Radonji i ekipi na tituli.. Da vidimo kakvi ćemo biti u Kls-u pa da raspuštamo ekipu.. Treba dobar restart..

• 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 80

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]