Auu, sjajan meč!
Nekako smo ušli u njihov ritam u prvom poluvremenu i samo sam se nadao da ne izgubimo sa prevelikom razlikom. Međutim, pošto smo se trgli u trećoj četvrtini, počeo sam da se nadam i to sve ozbiljnije kako je meč odmicao. I mic po mic, stigosmo ih i onda u poslednjih 30-tak sekundi je bilo za pamćenje.
Realno, kod nas je jedino Walden bio napadački raspoložen. Thomas se u drugom probudio i možda nagovestio rast forme, a i mali Trifa je bio vrlo hrabar, svaka mu čast! Uz njih bi dodao Mozlija i njegove monstruozne blokade, stvarno je defanzivna zver!
Gordić je po mom mišljenju rekao pravu istinu Trinkijeriju - da se on nije povredio, mi ne bi pobedili, odnosno Walden ne bi dobio onoliko minuta i slobode u igri.
Ako se ne varam, Toine je skoro pisao baš o tome da mu se ne sviđa ta podela minuta između njih dvojice i da bi Voldenu trebalo dati punu slobodu u igri. To se sinoć pokazalo tačnim. Zato uopšte nisam siguran da bi nam za našu ligu bio dobar izbor da zadržimo u timu i Voldena i Gordića. Gordić se vodi kao bosanac, kod nas igra kao stranac i to mu je veliki minus. On uopšte nije loš igrač, ali Walden je bolji i ako budemo mogli da ga zadržimo i za sledeću sezonu, to bi bio pun pogodak.
Videćemo naravno i koliko će Gordić odsustvovati, a i upitno je koliko je teška povreda i Redinga. Biće nezgodno ako se crne prognoze oko oporavka Redinga obistine.
Za kraj da dodam da se nadam da će ovaj meč podići Tomasa i da će se vratiti u formu sa početka sezone i da ako tako bude, Budućnost u nedelju je sledeća na redu za "žetvu".