Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
A sta mislis da se Filip ipak smakne, i to kad ti mislis da on dobro odigra to je do lose igre protinika, tvoj sticenik je nesposoban i anti kosarkas u najmanju ruku

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Ma nemoj mi reci? Eto nisam znao :D . Sto se prije pomiris da ce on biti tu, koliko god postova napisao protiv njega, bice ti lakse :) . Ja sam se pomirio sa tim, pa sad razmisljam u tom smijeru, kako sto manje da stetuje timu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Znaci da si se naguzio, al dobro od tebe je to ocekivano
Ajd se malo prebaci u normalan nacin razmisljanja

Korisnikov avatar
By skeske
Unormali malo konverzaciju, nemoj da budes bezobrazan.

Nemam se sta prebacivati, Covic nije za Zvezdu ali nece ni otici, koliko god ti budes dosadjivao sa ponavljanjem jednih te istih stvari. Jedina je sansa da Covic senior skonta u svojoj glavi koliku negativnu atmosferu stvara sa sinom, ali sanse za to su 3%. Smaras sa Covicem vise nego sa Djordjevicem, a mislio sam da ne moze gore.
Korisnikov avatar
By MileBL
Sam sebe diskreditujes botovanjem za Covice, tesko ces ti nekog ovde naci ko se slaze sa tvojim misljenjem

Korisnikov avatar
By Pavac
Zvezda 3:2 u narednih 5 tekmi

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By djokonda
Lepus napisao: Ned Dec 01, 2019 5:33 pm Ovog dunsterčini na klupu nisu trebali ni dovesti, sve ovo je bilo i prije.
Nije on dunsterčina koliko je roster faličan i koliko su vama nedostupni bolji treneri...zato sam ja smarao sa pričom koliko nema smisla promena trenera u ovoj situaciji.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ti i ja se tu nikako ne slažemo. Nažalost, od slobodnog vremena imam samo toliko da pročitam nešto na forumu. Čim uhvatim vremena, pokušaću da opišem kako to ja vidim.
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 124
KK Partizan 2025/26.

Ја заборавио да Жо има пасош.. Мислим да сте треб[…]

Апсолутно. Мада верујем да је Кампацо имао озбиљн[…]