Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Filip za pobedu

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
skeske napisao:Bas steta sto mi ne vodimo utakmice, mi bi to mnogo bolje :D

Covic zabi dvije trice ali napravi faul u napadu i izgubi loptu haha :D
Pa zar se ne vidi da Gistu nista ne ide, logicno je probati sa Kuzmicem, Covic i Davidovac u prvom poluvremenu nas uvalili u minus, sa njima se ne moze stici protivnik, ako napred nesto urade, pozadi ce prosuti...

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Borba za cetvrto mjesto sa Mornarom i FMP-om, bolji plasman mozemo imati ukoliko neko od ovih boljih ekipa napravi par iznenadjujucih kikseva.
Za ozbiljnu borbu treba nam plej od 500k i novi trener jer ovaj je trebao ostati u penziji, previse je ovo komplikovano za njega

Korisnikov avatar
By Pavac
Sad kad ne udju ni Partizan ni Zvezda u plejof

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By skeske
Vidjecemo za mjesec moze li trener nesto, za pocetak da ustabili rotaciju. Za sada igramo toplo-hladno i ne vjerujem da ce biti bolje dok god uloge ne bude jasno rasporedjene.
Korisnikov avatar
By MileBL
@Peja
Morace, ne mogu nas pustiti da se ovako patimo
@skeske
Koko ustabiliti rotaciju sa Filipom kad kako god probas sa njim ne ide, uvjek uvodi tim u minus

Korisnikov avatar
By Zex88
Ja mislim da će pre FMP u 4 nego mi..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
MileBL napisao: Ned Dec 01, 2019 7:03 pm @Peja
Morace, ne mogu nas pustiti da se ovako patimo
@skeske
Koko ustabiliti rotaciju sa Filipom kad kako god probas sa njim ne ide, uvjek uvodi tim u minus

Ustabiliti tako sto ce igrati 8 do 10 minuta u prvom poluvremenu, u drugom ne ulaziti. Mislim da to i pokusava, ovu ga je uveo jer ni sa Lorencom nismo mogli da stignemo, i ne bi ni da se tri dana igralo, jednostavno takva utakmica. Cak je i pogodio dvije trice, ali onda stetovao dva napada. Mislim da je onakva rotacija kao protiv Valensije ok. Dakle Lorenco u prvom poluvremenu 10 minuta, u drugom 16 do 18, ukupno 26-28 minuta. Pokriti sa Djenkom 2-4 minuta u drugom i minut-dva u prvom. Bice i Covicu nekad dan kada ce igrati odlicno, tada ga malo vise pustiti i to je to, jedini nacin, ne vidim kako drugacije.
Sto se tice visokih, isforsirati Derika da vidimo moze li, ako ne, onda ostati sa Fajeom i Simanom. Stratos nam uzasno fali, njegovo izmisljanje poena kad nikog ne ide, kao veceras nam okrece utakmicu, mozda bi i dobili da je bio tu.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 124

Апсолутно. Мада верујем да је Кампацо имао озбиљн[…]

KK Partizan 2025/26.

Konačno objavismo sastav za KLS: 1) Karlik, Kalat[…]