Stare teme
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Yopitsch-Kurz napisao:
Vuk napisao: Ako pricamo o Bogiju, ovo potpuno stoji. Vidi se svasta na tvu, ali se bar isto toliko moze videti samo uzivo. Kako se lik krece, kako protrcava kroz reket i bezi svom cuvaru, kako juri svog igraca u odbrani. I sto je meni iskreno najbitnije, jer kosarku volim kao sport - on ovaj sport igra sa uzivanjem. Kada da ludacki kos smeje se, prica sa protivnickim igracima, zajebava se - uziva na terenu. A po mom misljenju je to najbitnije. Njemu kosarka nije posao, vec uzivanje za razliku od nekolicine momaka koji izgledaju kao da su u ovaj sport zalutali. U ovom segmentu uzivanja na terenu su mi on i Miljenovic slicni, jer se vidi da znaju da peglaju basket sto je okreni-obrni najbitnije.
Hvala, Vuce - na to sam mislio.
U nekoj mojoj projekciji su njih dvojica u tandemu istovremeno na terenu pravi kosmar za protivnika.
Zao mi je jedino sto se to nece desiti u Partizanu
Oba posta bih potpisao. Od reci do reci! :clap:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ono sto je se ranije pricalo konacno je dobilo epilog.Mega Vizura je jaca za Milana Milovanovica koji je prosle godine igrao u Zvezdi,a ovu sezonu u Vojvodini.91.je godiste i mislim da pod trenerskom komandom Milojevica ima jos mesta za napredak.Mozda dobijemo dobrog timskog igraca kao sto je Sava Lesic.Prosle godine protiv Splita je odigrao dobro.
"Dvadesetvogodišnji centar je za Vojvodinu odigrao 11 utakmica u Prvoj ligi na kojima je beležio 11 poena, 5,4 ukradene lopte i 1,2 blokade po meču."
Korisnikov avatar
By Peja
Da sam na mestu Zvezde i Partizana i da zelim dobro Nikoli, ne bih ga uzimao do kraja sezone.
Inace veceras derbi za MV ako misli na F4
21h
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Jomer

Hvala brate, procitao sam to, mislio sam da je nesto novo izaslo. Ja sam te razumeo da ga je neko stavio pri kraju druge runde drafta. Nismo se razumeli, hvala u svakom slucaju :)
Korisnikov avatar
By kostakurta
horog napisao:Retko inteligentan igrač - Jokić
+1

Ono što me oduševljava je što sve što uradi, uradi sa lakoćom, kao da je otišao sa ortacima na basket. :) Kao dete je (doduše, ima 18 godina - i jeste dete!), a pravi malu decu od mnogo iskusnijih centara! Sjajan potencijal! ;)
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 141

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]