Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
Mi mnogo rasterećeniji, sa fokusom na naredne 2 utakmice mada ne vjerujem da nećemo gristi ukoliko nam se ukaže šansa za pobjedu. Ja lično, kad bih mogao birati, dao bih danas poraz od 30 razlike za naredne 2 pobjede od "pola koša".
Nije ni CZ lako - pored pritiska važnosti utakmice imaju dupli program u EL i gostovanje u Baru.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lucky
Pa to. Mi nešto potenciramo da igramo u srijedu, a oni igrali u petak, pa nakon derbija srijeda, petak i ponedeljak.

Послато са Redmi 4 помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BogdanB
Odmoriti malo glavne igrače. Sta imamo od toga da ih forsiramo danas i recimo izgubimo, pa onda i od virtusa izgubimo

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Pavac
Zar nije bilo 22:20 pa za 2 i onda 24:20 a ovi stavili 25 za Zvezdu i to stoji i dalje

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By gramada
Kako se pokakimo na jaku odbranu je nenormalno, ostalo vise nego dobro, ovaj Thomas vec ozbiljno zabrinjava... za sada nikad bolje sugjenje
Korisnikov avatar
By BogdanB
Izgubismo nebitnu utakmicu, a forsiramo nesto. Nemoj posle raspored da nam bude kriv

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
milanezija napisao: Pon Feb 03, 2020 7:29 pm Śakota do sutra nece provaliti gde mu puca odbrana
Da li tvrdoglavo pokusava da isforsira svoje, ili je samo sacekao da dodje kraj i napravi blic sa Kuridzom na 5... nemam pojma. Ja bih vec na kraju prvog poluvremena probao Gista na 5, Kuridzu na 4, ali to sam ja, nisam trener :D
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 94
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]