Stare teme
Korisnikov avatar
By Nookie
Koja ce sutra guzva da bude u Knezu zbog dresova...auuuuuuuuuuuuuu,ocekujem da cigani ludaci ispune Knez :D :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Nookie napisao:Koja ce sutra guzva da bude u Knezu zbog dresova...auuuuuuuuuuuuuu,ocekujem da cigani ludaci ispune Knez :D :D
Ja odustao od starta. :D
Korisnikov avatar
By student_prava
Zex88 napisao:
Nookie napisao:Koja ce sutra guzva da bude u Knezu zbog dresova...auuuuuuuuuuuuuu,ocekujem da cigani ludaci ispune Knez :D :D
Ja odustao od starta. :D
Ti dobijas jedan po partijskoj liniji :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Zexara dobija jedan od Bajka kapitena :D :D
Ja mozda i odem,ak me ne bude mrzelo...znam da necu uzeti dres,al cisto da vidim tu ludnicu :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahahaha,realno Bajko mi duguje minimum 3 komada..

SP,a ne,ne Kokezu cimam da mi bude kum ako nahvatam onu iz Surcina. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Nookie napisao:A zasto ti Kokeza ne navata nju? :D :D
Hahahaha,dobra ideja.. ;)
Korisnikov avatar
By Julija
Pozdrav svima jos jednom ! Bila sam banovana brzo posle registracije ,ne znam jos uvek zasto ...Iscitala sam sta se pise o nasoj ekipi sledece sezone ,mogu reci da u Zvezdi prizeljkujem 3 Srpska igraca a moj motiv za svakoga od njih je sto su dobri frajeri ! :D Moja lista bi izgledala ovako Darko Milicic ,Vladimir Micov i Nemanja Bjelica :D
By Jaycee Carroll
Julija napisao:Pozdrav svima jos jednom ! Bila sam banovana brzo posle registracije ,ne znam jos uvek zasto ...Iscitala sam sta se pise o nasoj ekipi sledece sezone ,mogu reci da u Zvezdi prizeljkujem 3 Srpska igraca a moj motiv za svakoga od njih je sto su dobri frajeri ! :D Moja lista bi izgledala ovako Darko Milicic ,Vladimir Micov i Nemanja Bjelica :D
Mozda si banovana zato sto nisi dostavila sliku!? :think: Dobrodosla nazad :)
Korisnikov avatar
By Julija
Jaycee Carroll napisao:
Julija napisao:Pozdrav svima jos jednom ! Bila sam banovana brzo posle registracije ,ne znam jos uvek zasto ...Iscitala sam sta se pise o nasoj ekipi sledece sezone ,mogu reci da u Zvezdi prizeljkujem 3 Srpska igraca a moj motiv za svakoga od njih je sto su dobri frajeri ! :D Moja lista bi izgledala ovako Darko Milicic ,Vladimir Micov i Nemanja Bjelica :D
Mozda si banovana zato sto nisi dostavila sliku!? :think: Dobrodosla nazad :)
Hvala ! :D
  • 1
  • 617
  • 618
  • 619
  • 620
  • 621
  • 624

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]