___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
MileBL napisao:Nesto kontam, nebi nam bilo lose kad bi ostali na poziciji krilnog centra sa trenutnom postavom Savovic, Subotic i Mitrovic. Njih trojica su dosta razliciti igraci i sa jos malo rada sa njima preko leta na otklanjanju njihovih vidljivih mana mogli bi se odlicno nadopunjavati. Tu bi usparali novac koji bi se mogo preusmjeriti na dovodjenje sto kvalitetnijih igraca na poziciji centra i pleja.Samo zameniti minute Mitrovicu i Suboticu. Dugo nismo imali pravog kosarkasa na mestu krilnog centra. Mitrovic zna kosarku, a subotic je pajser. Ja sam ga do ove sezone gotivio, ocekivao neki napredak, ali njega je cesto bilo vrlo mucno gledati. Mene najvise interesuje sta ce raditi na petici. Ne vidim logiku dovodjenja jos jednog dobrog pleja? Vuk je jos uvek tu, cvele, Nelson je prvi plej. Eventualno da probaju dati sansu nekom mladjem igracu. Mi vise dobijamo proizvodnjiom kvalitetnog plejemejkera nego dovodjenjem skupog igraca koji bi nas mozda uveo u top 16. I kosarkaski i finansijski.
Rich Froning napisao:Pa negde se mora potrositi taj budzet od 6 miliona.![]()
Luka-Zofri je mismatch u ovom trenutku.Luka ne moze da ga brani 1 na 1 a ne moze ni da ga zagradi u odbrani.
Savovic je isto dosta slab.Laksi je i ima slabije noge.
Subotic je jak ali nema visinu a ni mnogo znanja.
Kao sto sam vec pisao,uspesnost sezone ipak na kraju dobrim delom zavisi od duela sa Partizanom tako da ce se dosta voditi racuna i o njihovom rosteru pri sklapanju naseg.
Ostavljam malu mogucnost da se ne dovodi cetvorka u slucaju da se sovedu i Darko i Bobi na 5 pa da eventualno Darko odigra na 4 neku minijaturu kada je potrebno.Naravno da to nije moguce sa njegovih 130-140kg ali ako bi se doveo na neku kilazu iz Minesote nije nemoguce.Njegova prednost je bila sto je u NBA mogao da brani i teske petice i brze i lakse petice.Pitanje je koliko je sada to u mogucnosti.
I kad ne budes prvi ti...
Karaburac napisao:Pazi, ja mislim da jeste mismec, ali je Lovernj mozda i najjaca cetvorka u Ligi. Mnoge ekipe, cak i u EL, igraju sa laksim cetvorkama. Takodje, Luka u igri licem, moze od igraca kakav le Lovernj, ako nista, izvuci prekrsaj, jer je tehnicki mnogo bolji i brzi. Ali za to treba vremena i iskustva. To znaci da od deset pokusaja najpe uspeva po jednom, pa za koji mesec dva puta...polako. Ako nema minute, taj film necemo gledati. I zarnije mismec i sa Suboticem?Rich Froning napisao:Pa negde se mora potrositi taj budzet od 6 miliona.![]()
Luka-Zofri je mismatch u ovom trenutku.Luka ne moze da ga brani 1 na 1 a ne moze ni da ga zagradi u odbrani.
Kao sto sam vec pisao,uspesnost sezone ipak na kraju dobrim delom zavisi od duela sa Partizanom tako da ce se dosta voditi racuna i o njihovom rosteru pri sklapanju naseg.
Ostavljam malu mogucnost da se ne dovodi cetvorka u slucaju da se sovedu i Darko i Bobi na 5 pa da eventualno Darko odigra na 4 neku minijaturu kada je potrebno.Naravno da to nije moguce sa njegovih 130-140kg ali ako bi se doveo na neku kilazu iz Minesote nije nemoguce.Njegova prednost je bila sto je u NBA mogao da brani i teske petice i brze i lakse petice.Pitanje je koliko je sada to u mogucnosti.
Mismec je bio i Milutinov-Katic pa nesto nisam primetio da nam je to na kraju previse smetalo.
Batalite te price kako je Luka fizicki slab, uopste on nije slab, pogotovo ne za svoje godine, a verovatno je kosarkaski najpismeniji igrac kojeg ste imali od Bjelice.
Karaburac napisao:Koliko je igrao Milutinov?Rich Froning napisao:Pa negde se mora potrositi taj budzet od 6 miliona.![]()
Mismec je bio i Milutinov-Katic pa nesto nisam primetio da nam je to na kraju previse smetalo.
Batalite te price kako je Luka fizicki slab, uopste on nije slab, pogotovo ne za svoje godine, a verovatno je kosarkaski najpismeniji igrac kojeg ste imali od Bjelice.
I kad ne budes prvi ti...

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički