Stare teme
Knofler napisao:Tigre polazis od pretpostavke da je drzava neutralna, da je vode roboti bez emocija.
Svaki Grobar ce radije pomoci Partizanu a svaki Delija Zvezdi.
Sad je drzava uz CZV a ti ne mozes poreci da je prethodna vlast bila uz Partizan, sto je evidentno uzevsi u obzir da su na tekme dolazili najvisi funkcioneri.
Uloga drzave ako treba da postoji onda treba da bude majka svima,a ne ponekima maceha.

Primer hemofarma.
Nece se srecnije ziveti niukom slucaju ma ko bude prvi.

Opet ti.Nemogu da idem da odmaram od tebe :?
By hazarder
Zadnje vreme je doslo, kada ti o sekti prica navijac kluba kojem se ne zna gde je adresa ( ili se zna), kada ti o sekti prica neko koga generalstab lako ubedi u sta god pozeli.

O KKP kada se prica, treba stajati mirno. KKP jeste osnova trofeja i uspeha srpske kosarke. To ne kazem ja kao Grobar, to kazu igraci koje je dao KKP, to kazu trofeji koje su ti igraci dali reprezentaciji i svima nama. I posto mi je pun kurac zamene teza, jeste sramota kada se manji klub forsira i gura ispred veceg, kada se manjem klubu daje sve, a vecem nista, jer to je valjda zasluzeno uspesima, trofejima, igracima koje je taj klub dao, zasluzeno je time sto nas taj klub ponosno predstavlja decenijama u svetu kosarke, u evropskim okvirima naravno, i to je sve tako jer je Krcun vaskrsao i na silu i vestacki nacin pokusava nesto. Jebes pravdu i kako stvari treba da idu, bitno je da klub uspe, da se osvoji trofej, da se zli Partizan makne sa trona, a na koji nacin, e to je nebitno, bitan je cilj. Tako kazu Krcun i coki i tako ce biti. Znajte da se vestacki i silom ne postize nista. Znajte da se u zivotu nista ne postize preko noci.

Ok, nije vam prvi put, bio je slican projekat u proslosti, lozite se, idite na temu KKP i podjebavajte, budite ponosni na pare koje coki ima a KKP nema, aplaudirajte jedni drugima, pisite kako je sve to normalno, ali......nije normalno, ne zbog sporta, zbog svega nije normalno. I jos nesto, racuni se svode na kraju.

Prica o tome da Dule Vujosevic nista nije dao srpskoj kosarci je skoro onoliko realna, kao prica da je Brajant bolji od njegovog visocanstva MJ-a.
By flameni
Knofler napisao:O objektivnosti navijaca Partizana govori i ovo blasfemicno blacenje jednog Dragana Dzajica i stavljanje istog u kos sa nekim retardima iz Radnickog.
Covjek je najpoznatiji srpski sportista svih vremena, ako ne i najpoznatiji jugoslovenski.
Tog Dzajica je gospodo UEFA uvrstila u najbolji tim Evropskih prvenstava, tj. za najbolje lijevo krilo u istoriji evropskog fudbala.
Taj Dzajic je kreator najveceg klupskog uspjeha srpskog fudbala, covjek koji je neposredni "krivac" sto se Srbija vodi kao zemlja bivsih sampiona Evrope, nesto cime se ne mogu podiciti mnogo vece i bogatije drzave kao Svedska, Poljska, Rusija, Ukrajina...

Vama taj covjek smeta iz jednog razloga-nije Partizanov.
Voljeli bi vi da jeste, no sta cete, vas najveci igrac je Hrvat, priznali vi to ili ne.

Ne bi me zacudilo da uskoro procitam da je neko podnio zahtjev da se prizna nova religija-DULEIZAM u cast dogmatskog vjerovanja u nadljudske, skoro supermenove moci jednog covjeka.
Jevrejske sekte su mala maca za vjeru u Vujosevica.
Dobro brate, al sad iskreno.Zasto pricas stvari koje ne stoje?
To sto tokio vise nije tu ne znaci da te niko vise nece proveravati kada lupnes tako neku stvar u nadi da ce proci.Dzajic jeste izabran u tim EP, ali 1976.Nadji mi taj podatak gde je on izabran za najbolje levo krilo u istoriji evro fudbala, nesreco jedna!
A ako ne nadjes, onda lepo priznaj, da si lupetao gluposti i da se izvinis ovde svima zato sto si lupeta.Jel ok?Ako ti nadjes, evo ja obecavam da cu ovde uciniti isto.
Dzajic nije najpoznatiji srpski sportista i budi objektivan.Sta je to on osvojio da bi bio najpoznatiji srpski sportista?Znaci lupetanje opet.
Zasluge Dzajica za taj tim o kome ti pricas i koji je ostvario najveci uspeh jugo fudbala su jako male, i bar ti bi trebao da znas koliki je uticaj imao on u celoj prici, a koliki uticaj su imali neki drugi ljudi.Stariji si, tvoji su, bar to je nesto osnovno sto bi trebao da znas.
Vidim da volis rec blasfemija, samo ti savetujem da u buduce budes pazljiviji pri njenom izboru.Ubaciti neku rec koja ti zvuci mozda simpaticno i zanimljivo nije uvek i delotvorno.Nekad mozda pogresis, a nekad mozda i ispadnes pglu.
Meni iskreno puca za Dzajica, i nikada ne bih voleo da je Partizanov.

Nas najveci igrac je Partizanovac!
To mu je jebeno nacionalno opredeljenje i cao.

Na kraju krajeva, lepse zvuci DULEIZAM nego COKICIZAM.
@ Knofi
Pominjes Dzajica kako mu treba pomoci zbog toga kakav je bio sportista, ali jedno iskreno da te pitam, da li za tebe vazi ona cuvena da su svi jednaki pred zakonom?!

Jebiga, postoje neke stvari koje meni kao obicnom gradjaninu ove zemlje nisu jasne, neverovatno je da se jedni hapse, a drugi oslobadjaju krivice za isto delo.
Salvatore Guliano napisao:daj sta vam je vise :angry-extinguishflame:

@flameni brate ja cekam :confusion-helpsos: :confusion-helpsos: :confusion-helpsos:
Ma brate to sto se lozis na "zenskog prijatelja" je normalno,e sad to sto ona tebe gleda ko da si trokrilni sifonjer je druga stvar.Ja imam vazda nekih drugarica al vajde nikakave i kada to budes skontao ima da ih sve lepo odjebes jer koji ce ti to moj u zivotu.Nadjes neku devojcicu,kuliras sa ortacima i Bog da te vidi! :obscene-drinkingbuddies:
Heisenberg napisao:
Salvatore Guliano napisao:daj sta vam je vise :angry-extinguishflame:

@flameni brate ja cekam :confusion-helpsos: :confusion-helpsos: :confusion-helpsos:
Ma brate to sto se lozis na "zenskog prijatelja" je normalno,e sad to sto ona tebe gleda ko da si trokrilni sifonjer je druga stvar.Ja imam vazda nekih drugarica al vajde nikakave i kada to budes skontao ima da ih sve lepo odjebes jer koji ce ti to moj u zivotu.Nadjes neku devojcicu,kuliras sa ortacima i Bog da te vidi! :obscene-drinkingbuddies:
brate ok je sve to razumeo sam ja dosta toga i sam ali zelim objasnjenje doktora ipak sam ja specijalan slucaj
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 59

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]