https://kkpartizan.rs/sr/vest/3265/joan ... tizana-nis
Ovo je meni tek nerealno, ajde nekako da progutam Exuma koji je malo nesnađen u EL košarci i koji je sklon povredama, ajde nekako da progutam i Nanelija koji je već mator igrač, ali dovođenje Papapetrua je nešto što je u rangu sa dovođenjem Kalinića prošle godine iskreno. Čovek kapiten PAO-a, njihov glavni igrač, jedan od retkih trojki starog kova. Igrač koji je polivalentan u napadu, može sam sebi da kreira, može da igra leđima, može da igra licem, ima dobar šut, aktivan na skoku, ima odlične katove, može da igra i bez lopte i ima odlične kretnje. Sa druge strane u odbrani odličan, jak, brz, stalno na skoku... Neverovatan potpis iskreno, pogotovo kada vidim da je lik raskinuo ugovor u Panati da bi došao kod nas. E sad me jebi šta se dešava...
Dečko je pored Lučića i Kalinića, po mom mišljenju i ukusu najbolje klasično nisko krilo u EL, a kao i njih dvojica može u nekim posavkama i na 4 da ide.
U međuvremenu Exum je izjavio da će kod nas igrati na kecu, tako da mi se poremetio koncept, te tim izgleda ovako:
1. Exum, Madar
2. Panter, Avramović, Đuša, Glas
3. Papapetru, Naneli, Trifa
4. Lidej, Tristan
5. Lesor, Smajli, Balša