gramada napisao:Heisenberg napisao:Najjaci su mi pojedini navijaci Partizana koji omalovazavaju nase uspehe u Evrokupu tipa ko je taj Sasari,smesna divljacka ekipa,a ljudi dobise veceras Armanija u sred Milana...,zatrpali ih trojkama ovi se mucenici pogubili... 
Navijaci ko navijaci, ima nekih i sa nase i sa vase strane gde ponasanje nije im dolicno, ako se mi ispucavamo u nasim ligama ili kad igramu izmedju sebe u redu, ali mislim da svako normalan kad igraju Partizan i Zvezda u euro takmicenja treba navijati za nase jer oni tamo predstavljaju Srbiju, takodje mene je zanimljivije bilo prosle i ove godione mada ste nas sada bas ono razvalili utakmice naseg derbija jer je koliko toliko i prosle i ove godine neizvesnije dok ranije nije bilo tako.
Slazem se u potpunosti sa tobom,to je zdravo razmisljanje,mada nazalost ima dosta i onih drugih sa obe strane koji mrze i zele sve najgore svom rivalu,a imam osecaj da sto Zvezda bude jaca i netrpeljivost ce biti veca,ok je to kada igramo medjusobno,ali kada igramo Evropu i Aba gde se srpski timovi bore za Evroligu naravno da treba da se podrzavamo,jer ipak je,barem meni,interes Srpske kosarke uvek bio veci od klubastva i uvek ce i biti.Pa ja kao zvezdas koji obozava kosarku naravno cu da podrzim svaki dobar rezultat Partizana kojih je bilo puno ovih godina,jer to znaci popularizaciju sporta kad vec reprezentacija(do Dude) i mi nismo bili na nivou.Ja sam odrastao uz Bodirogu,Djordevica,Kingse,Pedju,Divca i ostale...,i srce mi se cepa kada na kosarkaskim terenima vidim onu mrezu za tenis gde deca drze reket a ne kosarkasku loptu.