Stare teme
Korisnikov avatar
By gramada
Heisenberg napisao:Najjaci su mi pojedini navijaci Partizana koji omalovazavaju nase uspehe u Evrokupu tipa ko je taj Sasari,smesna divljacka ekipa,a ljudi dobise veceras Armanija u sred Milana...,zatrpali ih trojkama ovi se mucenici pogubili... :angry-banghead:

Navijaci ko navijaci, ima nekih i sa nase i sa vase strane gde ponasanje nije im dolicno, ako se mi ispucavamo u nasim ligama ili kad igramu izmedju sebe u redu, ali mislim da svako normalan kad igraju Partizan i Zvezda u euro takmicenja treba navijati za nase jer oni tamo predstavljaju Srbiju, takodje mene je zanimljivije bilo prosle i ove godione mada ste nas sada bas ono razvalili utakmice naseg derbija jer je koliko toliko i prosle i ove godine neizvesnije dok ranije nije bilo tako.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
gramada napisao:
Heisenberg napisao:Najjaci su mi pojedini navijaci Partizana koji omalovazavaju nase uspehe u Evrokupu tipa ko je taj Sasari,smesna divljacka ekipa,a ljudi dobise veceras Armanija u sred Milana...,zatrpali ih trojkama ovi se mucenici pogubili... :angry-banghead:

Navijaci ko navijaci, ima nekih i sa nase i sa vase strane gde ponasanje nije im dolicno, ako se mi ispucavamo u nasim ligama ili kad igramu izmedju sebe u redu, ali mislim da svako normalan kad igraju Partizan i Zvezda u euro takmicenja treba navijati za nase jer oni tamo predstavljaju Srbiju, takodje mene je zanimljivije bilo prosle i ove godione mada ste nas sada bas ono razvalili utakmice naseg derbija jer je koliko toliko i prosle i ove godine neizvesnije dok ranije nije bilo tako.
Slazem se u potpunosti sa tobom,to je zdravo razmisljanje,mada nazalost ima dosta i onih drugih sa obe strane koji mrze i zele sve najgore svom rivalu,a imam osecaj da sto Zvezda bude jaca i netrpeljivost ce biti veca,ok je to kada igramo medjusobno,ali kada igramo Evropu i Aba gde se srpski timovi bore za Evroligu naravno da treba da se podrzavamo,jer ipak je,barem meni,interes Srpske kosarke uvek bio veci od klubastva i uvek ce i biti.Pa ja kao zvezdas koji obozava kosarku naravno cu da podrzim svaki dobar rezultat Partizana kojih je bilo puno ovih godina,jer to znaci popularizaciju sporta kad vec reprezentacija(do Dude) i mi nismo bili na nivou.Ja sam odrastao uz Bodirogu,Djordevica,Kingse,Pedju,Divca i ostale...,i srce mi se cepa kada na kosarkaskim terenima vidim onu mrezu za tenis gde deca drze reket a ne kosarkasku loptu.
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Izgleda da nece biti prenosa u Sredu...samo snimak u 00.30h.!?? Mater im... :violence-ak47:
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
gramada napisao:

:clap:
Korisnikov avatar
By Lepus
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=665756

O ovom malom Aranitovicu se pricaju bajke. Ja ga nisam ni gledao, cak nemam predstavu ni koju poziciju igra. Po broju skokova, reklo bi se neku visoku poziciju. Buraz mu je ove godine od nas presao u Partiza. Nije los, ali kod nas nije imao mjesta. On igra na poziciji playa, cini mi se. Htjeli su i ovog mladjeg, ali on je dosao kod nas. Ako neko nesto zna o njemu, neka napise.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 624

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.