jbg nije lose biti ni sa reprezentacijom, uvek moze da pokupi neku informaciji, dobije preporuku za nekog igraca...
Miroslav Nikolić se vratio u Partizanhttp://kkpartizan.rs/sr/vest/2094/miros ... u-partizan
"Danas smo tek stavili potpis na trogodišnji ugovor, mislim da ćemo imati dobru saradnju i da će oko Partizana biti dobra atmosfera. Moja ideja je da vratimo Partizan načinu rada iz '96 i '97 godine kada sam bio trener, da potpisujemo male ugovore, negde gde je realnost s obzirom na tešku situaciju. Nadam se da ćemo dovesti par mladih igrača koji će potpisati ugovore na 3-4 godine i da ćemo opet biti najtalentovanija ekipa u zemlji kao nekad što smo bili", rekao je Nikolić i dodao:
"Želja nam je da kroz sezonu-dve stvorimo dva-tri reprezentativca naše zemlje i da rastemo. Takav koncept zahteva da strpljenje svih, i nas u klubu i navijača", zaključio je Nikolić.
Prvi asistent trenera Nikolića biće Nikola Marković, a novi članovi stručnog štaba biće i Aca Matović i kondicioni trener Adam Petrović. Pripreme crno-belih počeće 7. avgusta i pretežno će se odvijati u Beogradu.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
I kad ne budes prvi ti...
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]