Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
jos sam ziveo u nekoj nadi, Canak treba onda da krene samostalno,dosta je bio pomocnik Milojevicu i Dzikicu, mislim da ne zaostaje za njima maltene nista, evo i na ovom U20 EP dosta priskace kad Djokic zabode

jbg nije lose biti ni sa reprezentacijom, uvek moze da pokupi neku informaciji, dobije preporuku za nekog igraca...
Korisnikov avatar
By Poska
Никакав проблем што је одсутан, јер он и када је ту, није ту. Спомињало се једно име за стручни штаб, заборавио сам ко је тачно у питању, али сам ја чуо много добрих ствари о њему, и био бих задовољан када би он дошао.

Едит:
Miroslav Nikolić se vratio u Partizan
http://kkpartizan.rs/sr/vest/2094/miros ... u-partizan
"Danas smo tek stavili potpis na trogodišnji ugovor, mislim da ćemo imati dobru saradnju i da će oko Partizana biti dobra atmosfera. Moja ideja je da vratimo Partizan načinu rada iz '96 i '97 godine kada sam bio trener, da potpisujemo male ugovore, negde gde je realnost s obzirom na tešku situaciju. Nadam se da ćemo dovesti par mladih igrača koji će potpisati ugovore na 3-4 godine i da ćemo opet biti najtalentovanija ekipa u zemlji kao nekad što smo bili", rekao je Nikolić i dodao:

"Želja nam je da kroz sezonu-dve stvorimo dva-tri reprezentativca naše zemlje i da rastemo. Takav koncept zahteva da strpljenje svih, i nas u klubu i navijača", zaključio je Nikolić.
Prvi asistent trenera Nikolića biće Nikola Marković, a novi članovi stručnog štaba biće i Aca Matović i kondicioni trener Adam Petrović. Pripreme crno-belih počeće 7. avgusta i pretežno će se odvijati u Beogradu.

Б1: Мислим да је то тај.

Б2: Требало би да је ученик професора Копривице.
Korisnikov avatar
By Poska
Требало би да јесте. Нама ће ту помоћници бити најважнији и за скаутинг и за тренинге.
Korisnikov avatar
By Jomer
nikako mi se ne svidja mutina izjava za strance, odnosno mlade strance, tu je rudnik zlata a on se odrice toga u startu
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma, secam se ja mnogih Mutinih izjava i kako su zavrsile... Pocevsi od one ''da je meni taj klinac, ja bih mu odmah dao kapitansku traku i 25 minuta na parketu svaki mec''. Klinac povucen takvim recima potpise za njegov tim i dobije klupu skoro cele sezone. Da, u pitanju je Miljenovic.

Price su jedno, realnost je drugo. Nece da dovodi mlade strance, a prvo pojacanje klinac iz Australije. Klasicno serendanje za narodne mase.
Korisnikov avatar
By Poska
Ја само мислим да Мута мало претерује са овим играчима за репрезентацију. Ок, у том је фазону, али немам ја ништа против да Вилсон ако има добар плафон игра пре неког нашег.

Иначе мислим да имамо прилику сада да урадимо нешто. Нешто што је требало да буде одрађено пре 2 године, и ко зна можда би већ ове године могло опасно да дође на наплату. Сада каснимо 2 године, али није прекасно, ако се сада крене у континуитет, са млађима, следеће или оне тамо би стварно могло да се нешто уради. Причам и из нашег угла, али и због дешавања преко пута.
By Werner
Muti su rekli da malo zauzda...ne poštuje planove.

Budžet za pleja nam je 60-80k, a Pullen će imati 350k...i nije još startni PG. Za centra nam je oko 100k, oni već sad mlate sa ciframa od 600+..
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 147
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]