Stare teme
By DVS15
Sutra otvaramo protiv Dominikanske Republike u 18.15 po lokalnom vremenu.To bi valjda značilo po našem od 17.15 da igramo.Prošle godine za U17 prvenstvo su bili prenosi utakmica preko zvaničnog youtube kanala,valjda će opet biti tako.
By Bojdo
Izgleda da ce Grci u prvoj fazi biti hendikepirani za charalampopoulos koji je povredjen . Bez njega su Grci slaiji za 40 % , mada i sa njim kao i faktorom domaceg terena , ne bih ih smatrao favoritom protiv nas, tako da je prvo mjestu u grupi prilicno realan ishod, pa samim tim eventualno laksi put do finala.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Vucetic je fizicki usporen i mlohav kao Kosta Perovic, samo je 10 cm nizi... Steta, vidi se da zna kosarku.

Stojanovic i Lazarevic kriminalni, do duse ovaj drugi nije mnogo igrao.

Ne dopada mi se sto se mi njima prilagodjavamo sa niskom petorkom, dok smo igrali svoju igru imali smo faul ili skok u napadu pri skoro svakoj akciji. Licno bih ubacio Aranitovica i Simanica da pojacam fiziku.
By Tiho
Nismo pokazali bas neku uigranost mada postaje bolje kako ide utakmica. Sreca Glisic nas vratio u zivot po kosem a Radovan Djokovic sa prodorima. Radovan je odlican sa loptom...bolje da on uzme da igra pleja
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Glišić iznenađujuće dobar, bio sam skeptičan u vezi njega, ali je skroz korektno odradio prvo poluvrijeme. Još jedno iznenađenje je Ilija Đoković odlična rola u napadu, trojka ulaz i 3 asistencije. Ja bih samo Karaburčevom dvojcu dodao i Pena. :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 18
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]