Stare teme
Korisnikov avatar
By Vuk
Kapiram da su zamenile sorceve :D Slika
Korisnikov avatar
By Duka85
Božo ima poslednji voz da pokaže kakav je trener na ovom EP, ali i ja mislim da je tu mrka kapa.

Marina sve vreme priča da se igra agresivno na prvi pas a ne na igračice, i ono NIJE GOTOVO !!!

Sve me je ovo neverovatno podsetilo na zlatan vremena kada smo po pravilu neizvesne završnice rešavali u našu korist.
Korisnikov avatar
By Kure
Duka85 napisao:Božo ima poslednji voz da pokaže kakav je trener na ovom EP, ali i ja mislim da je tu mrka kapa.

Marina sve vreme priča da se igra agresivno na prvi pas a ne na igračice, i ono NIJE GOTOVO !!!

[highlight=#ffff80]Sve me je ovo neverovatno podsetilo na zlatan vremena kada smo po pravilu neizvesne završnice rešavali u našu korist.[/highlight]
Pazi ima tu dosta do psihologija... Tj, gubitničke pishologije koju smo usadili našim protivnicima... Dešavalo se da igramo loše, da nas ne ide, da nas sudije kradu, ali kad uđemo u neizvesnu završnicu Papadopulos (ili kako se već zvao onaj grčki ovan) od nemoći će ispucati loptu u tribine... :lol:
Jednostavno tako je...
Kult reprezentacije je nestao 2005 u Novom Sadu, kada smo po imenima, uz pravi pristup, trebali da se sprdamo sa svima... Tada su se šoumeni i splavari posrali na sve... Tako je to kad ti javnost bira tim, a njih pola ne mogu međusobno očima da se vide...
Korisnikov avatar
By ilovethisgame#12

POBEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D
IDEMO NA MEDALJU I NA SVETSKO PRVENSTVO :clap: :dance: :violin: :whistle: :D
Poslednja izmena od ilovethisgame#12 u Sre Jun 26, 2013 9:06 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Julija
Bravo za devojke ,bravo !!!!! Idemo na svetsko prvenstvo a pre toga po medalju !!!!!
By Edibledi
Kure napisao:
Zex88 napisao:
Duka85 napisao:Marina je apsolutni jebač keve.

Kao na SP u Grčkoj '98 , gubimo 38 min a siguran si da ćemo da preokrenemo.
Kako kaze Marina na 4 razlike i 2 bacanja za Italiju:NIJE GOTOVO!

Btw,mislim da je trenutno bolji trener od caleta. :D
+1000

Šjor je prolupao...
Marina ima ono nešto, što njen ćale vise nema, negde je izgubio, kao I većina naših trenera. Počinje na M, 4 slova... a nije Muta?
By kosta76
Edibledi napisao: Marina ima ono nešto, što njen ćale vise nema, negde je izgubio, kao I većina naših trenera. Počinje na M, 4 slova... a nije Muta?
Mamu?
Pretpostavljam da su Bozini roditelji preminuli, ipak je on stariji covek. Nazalost :(
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ajde i ja da se oglasim na ovoj temi,jedno veliko bravo
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Nookie
Svaka cast za devojke naravno...zanima me,posto generalno ne pratim mnogo zensku kosarku,dal mi imamo neke realne sanse protiv Spanjolki? Kolko su one jake? Znam da su Frencuskinje bas bas jake,al ostalo pojma nemam :D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]