Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
kosta76 napisao:
Salvatore Guliano napisao:sta bi mogao da kazes da je Zex zena i da nije iso u vojsku i da nema srce! jel to ? i da jos od plate jednog moderatora nije mogao da izdvoji kintu da nam kupi vodu ? :lol:
Pare za vodu sam mu dao na ruke! Dao sam mu i dva vedra za vodu u slucaju da nestane.
U kojoj kafani je potrosio pare, ja ne znam :think:
e moj Kole kome si ti dao pare, pa ja njemu ne smem loptu u ruke da dam da izvede, a kamoli repa :naughty:
Korisnikov avatar
By Kure
Mikoni napisao:
Salvatore Guliano napisao:
Mikoni napisao:@ Bogi

Covic nije legenda. Zloupotrebljavate delo jednog ili vise idiota koji su to okacili. Moka je legenda koja cesto lupeta, pa ga je tesko shvatiti ozbiljno. Pitao sam samo zasto bi neko mislio da je moka lazov ili prevarant, kojem ne treba verovati, nista drugo.
u Zexaro sta ti reko !!! :mrgreen: :cetnikusplastusena:
Osim ako nije okaceno da isprovocira vas, da se ogradim :) Nemoj da mi svadjas sa covekom. [highlight=#ffff80]Mogao bih ponoviti sta si sve pricao na basketu.[/highlight] ;)
Uf, uf, daj sočne detalje. Nek' ide život...

Čekam.
Slika
Korisnikov avatar
By filipinjo
kosta76 napisao:
Salvatore Guliano napisao:sta bi mogao da kazes da je Zex zena i da nije iso u vojsku i da nema srce! jel to ? i da jos od plate jednog moderatora nije mogao da izdvoji kintu da nam kupi vodu ? :lol:
Pare za vodu sam mu dao na ruke! Dao sam mu i dva vedra za vodu u slucaju da nestane.
pre bih rekao da je račun nekog KK u pitanju, a ne kafana :o
By kosta76
filipinjo napisao:
kosta76 napisao:
pre bih rekao da je račun nekog KK u pitanju, a ne kafana :o
hahahahahahahhahahahahaha ne bi @Zex za to trosio kintu, ne brini :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By filipinjo
pre bih rekao da je račun nekog KK u pitanju, a ne kafana :o[/quote]
hahahahahahahhahahahahaha ne bi @Zex za to trosio kintu, ne brini :lol: :lol: :lol:[/quote]

Verujem ti da ne bi, ali rekoh možda je bio ucenjen od države, pa šta će čovek :D
Korisnikov avatar
By Zex88
dok macke nema.. :P
Korisnikov avatar
By Nookie
Smrzo sam se kad je MIsko rekao da postoji intresovanja sa nase strane za Bobija. Idi pre u pm,ne mogu gledam vise centre koji jedva hodaju..moze i Darkan samo ne Bobi :D
E da,Bobi u Nba :lol: :lol: :lol: ....kolko sam se izvristao kad je to rekao,a Misko mrtav ozbiljan. Zna on kako se dize cena :D
  • 1
  • 596
  • 597
  • 598
  • 599
  • 600
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]