Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Peja napisao: znao sam da ce spomenuti i tea, ali ne, nisam mislio na njega i ne bih ga zeleo, ipak je on jos uvek 'mladic' .
Hocu nekog preko 30 godina, da zna da stane na loptu, a opet i da pogodi trojku sto je trenutno najveci problem nasim plejevima. Vule se uklapa
pazi lepo sam ti napisao : Bojan Popovic xD mozda bi ti Rasic odgovara ili je on previse dvojka ?
Korisnikov avatar
By Peja
Salvatore Guliano napisao:
Peja napisao: znao sam da ce spomenuti i tea, ali ne, nisam mislio na njega i ne bih ga zeleo, ipak je on jos uvek 'mladic' .
Hocu nekog preko 30 godina, da zna da stane na loptu, a opet i da pogodi trojku sto je trenutno najveci problem nasim plejevima. Vule se uklapa
pazi lepo sam ti napisao : Bojan Popovic xD mozda bi ti Rasic odgovara ili je on previse dvojka ?
Veruj da sam razmisljao i o Popovicu, i to najozbiljnije, nije on toliko drcan ali ima dosta dobrih osobina. Medjutim mislio sam da ce se vecina forumasa smejati...RAsic ipak nije klasican plej...
Korisnikov avatar
By Zex88
A Vucina?!
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
znas kako imas pravo na svoje misljenje, koliko smesno bilo i meni su se smejali za neke zelje ...

jel preferiras da bude domaci igrac bese ? bas razmisljam ja bih voleo Ilievskog ali u KKP on nije bas domaci...

zex ovde se prica o iskusnim i kvalitetnim igracima za EL, ne znam sta ti nije jasno :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Espn-u o draftu 2003 i top 5 pikova..
Kazu Darko je privremeno penzionisan u Srbiji i Crnoj Gori sa svojim sampionskim prstenom. :D
A sto je Entoniju tesko palo sto je bio treci i ide u Denver.

Zasto je ovo tema za kkcz?Nemam pojma,zatekao sam se tu.
Gale dojka.

ZVEZDA SAMPION!
Korisnikov avatar
By Kure
Ho, ho, stiže novo pojačanje... MC

Evo krenuli i tvitovi...

"Do not sign for Red Star Belgrade. You will just miss your carier, they will cheat you for money. Mafia club, go anywhere butt ther"

Grobi ti li si? :lol: Ili Braun, treće nema. :twisted:

EDIT: CZ šampion? U čemu? U boćanu? :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Kure napisao:Ho, ho, stiže novo pojačanje... MC

Evo krenuli i tvitovi...

"Do not sign for Red Star Belgrade. You will just miss your carier, they will cheat you for money. Mafia club, go anywhere butt ther"

Grobi ti li si? :lol:

EDIT: CZ šampion? U čemu? U boćanu? :lol:
Slika
Korisnikov avatar
By Nookie
hahahah,zexaro cuo si i ti pricu za Ikeicu :D :D
Inace [glow=red]D[/glow]eda [glow=red]M[/glow]raz....na 3 godine,videcemo dal je to to,deluje mi ko da jeste...
  • 1
  • 582
  • 583
  • 584
  • 585
  • 586
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]