Stare teme
Korisnikov avatar
By Nookie
Ja bi nekog ko zna da pogodi trojku,i koji ne carini loptu 24sec(ima ko ce to da radi :D :D :D ) ...i bilo bi jako pozeljno da je domaci...
Korisnikov avatar
By Peja
Karaburac napisao:
Peja napisao:jA bih vise voleo nekog prgavog, lucidnog, domaceg pleja...
Na primer?
Ako bi umesto prgavog stavio iskusan, mislim da bi se lepo uklopio Vule Avdalovic
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa ni Vule nije bas nesto lucidan ako cemo iskreno... Slabi smo generalno sa tim iskusnijim plejevima. Mada ja gotivim Vuleta, moram da priznam da ga prosle sezone nisam pratio, pa ne znam u kakvom je sad stanju.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:Pa ni Vule nije bas nesto lucidan ako cemo iskreno... Slabi smo generalno sa tim iskusnijim plejevima. Mada ja gotivim Vuleta, moram da priznam da ga prosle sezone nisam pratio, pa ne znam u kakvom je sad stanju.
ja sam ga gledao u 2-3 tekme i bio je odlican, malo se menjao sa Vudom na kecu i bio je sasvim dobar :D
ali nije Vule takav on se nece prodati CZ pogotovo ne iz Albe... vama je dosta jedan B Popovic :lol:
Korisnikov avatar
By Peja
Imao je povredu, dotle je imao solidnu statistiku.
Ja nikad ne mogu zaboraviti one njegove role kad je igrao s Valensijom protiv nas (u prvom mandatu Pesica). Mada ima par godina odatle ali mislim da sad nije mnogo skup i da bi mogao doneti mnogo toga dobrog.
Korisnikov avatar
By Zex88
Tea?! Izvini Grobi. :D

P.S.

Slika
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:
Tea?! Izvini Grobi. :D

P.S.

Slika
znao sam da ce spomenuti i tea, ali ne, nisam mislio na njega i ne bih ga zeleo, ipak je on jos uvek 'mladic' .
Hocu nekog preko 30 godina, da zna da stane na loptu, a opet i da pogodi trojku sto je trenutno najveci problem nasim plejevima. Vule se uklapa
  • 1
  • 581
  • 582
  • 583
  • 584
  • 585
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]