Stare teme
Korisnikov avatar
By student_prava
NIsta specijalno po meni,ina fin prodor i solidan ulaz i dobar odraz,ja mislim da nam ne bi bio neko pojacanje + je stranac,po meni daleko od evroligaskog igraca.Jel se slazes Antonie?Sta ti mislis o njemu?ipak ovo je moj utisak na osnovu par odgledanih klipova
Korisnikov avatar
By Gale
Šta? Ko je sad pa ovaj?
Vidim da stvari polako klize van kontrole, pa je vreme da reagujemo :

Dragi Nebojša,

Darkan nije crnac. Darkan nije ni dva crnca. Nisam daltonista i umem da brojim.
Zato te molim da ne pokušavaš više da me prevariš! Znaš da smo se dogovorili da :
Hoću Darkana u mojoj Zvezdi!

S' poštovanjem,

Nookie

:D
By dexy
Jaycee Carroll napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ako dovedemo njega i Milicica idemo na F4 Evrolige lagano
Zar si morao odmah da upropastis sezonu!?
Izmalerisao ih je u startu. :D
By Jaycee Carroll
Nije da se pravim pametan,ali Covke je izgleda naumio da smeni Bartomeua,zatim donese pravilo da se u ovoj sezoni igra sa 2 lopte,jer Goci,Silb,Blazic,Darkan(moguce),ovaj crnja ako dodje zahtevaju svi po jednu loptu :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Nookie
Gale napisao:Šta? Ko je sad pa ovaj?
Vidim da stvari polako klize van kontrole, pa je vreme da reagujemo :

Dragi Nebojša,

Darkan nije crnac. Darkan nije ni dva crnca. Nisam daltonista i umem da brojim.
Zato te molim da ne pokušavaš više da me prevariš! Znaš da smo se dogovorili da :
Hoću Darkana u mojoj Zvezdi!

S' poštovanjem,

Nookie

:D

:angry-screaming: :angry-screaming: :angry-screaming:
Dragi gdine Covicu....zamolio bi vas najljubaznije da se ne osvrcete na moje poslednje pismo koje sam pisao u trenucima teskog bunila. I jos nesto,posto znam da delite sakom i kapom,dal bi ste mogli cika Galeta da udelite nekoj porodici u Jemenu. Da im obavlja fizikce poslove. Unapred zahvalan na uslisenoj molbi....iskreno vas Nookie :D :D

@salvatore Taj lik iz sto pise o basketu u Novostima je solidno upucen,tako da tu mozda i ima necega....
@dexy Ne drzi me za rec,tako sam nacuo....
By djomla
B92 je prenela istu vest, a B92 je medijski sponzor Zvezde i jedini medij (koliko znam) koji nije preneo informaciju da Miličić potpisuje, već je odma preneo demanti.

Mislim da B92 kao medijski sponzor Zvezde ima dobru komunikaciju sa istom i da pušta samo ono što ima dođe iz kluba. Ili barem provere info pre puštanja...

Tako da ovo može biti izgledno.
  • 1
  • 580
  • 581
  • 582
  • 583
  • 584
  • 624
Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]