Stare teme
By Srđan O.
Partizan je svake od tih godina 12 godina proizveo i prodao nekog igraca (Krstic, Pekovic, Perovic, Veseli, Tepic, Tripkovic, Velickovic, Maric, sada Lucic....)sve igraci za koje su fine pare uzete,igraci koji su stvoreni a spisak je mnogo duzi, ovo je samo na prvi mah, nikada nije toliko bio na sisi (grbaci, whatever) drzave, a cisti bezobrazluk je da se ne podrzi klub koji je otisao na f4 EL (ali i vaterpolisti kada su EL osvojili pre par godina su za nagradu dobili kurcinu i rasprodaju tima, cak i pre SNS-a). Tako da su price o nekom silnom upumpavanju para u Partizan (bilo kada) cista glupost. Sa druge strane vi ste dovodili gotovo svake godine preplacene Amere,gotove igrace, menjali ih u toku svake sezone , a pritom igraca niste stvorili od Rakocevica. Kada ne uzmes obestecenje ni za jednog igraca 15 godina ti si balast za drzavu, nista ne proizvodis , ali pare volsebno opet samo nanova ulaze i izlaze iz kluba, a onda kriv Tole, gepekovanja, CIA, BIA, domaci izdajnici i spijuni i tako te price.... Nije normalno da sa takvom "domacinskom" politikom kluba imate ni jednak, a de 10 x bolji tretman drzave od Partizana...

Mi imamo izreku da realnost nije briga na koju se obaziremo, ali vi ste toj izreci dali neki pedeseti kontekst.
Korisnikov avatar
By cedric ceballos
ok,ko je od tih igraca koje si nabrojao dao nesto dobro reprezentaciji Srbije osim Novice i Krstica?koja drzava??mi imamo majku Srbiju ali drzavu nemamo!oces reci da nikada niste imali love?Dacic vas je pumpao godinama,Dodik isto,Marjanovic...oces reci da je partizan ziveo od svojih para svih tih godina?ako niste uzimali pare od drzave onda ste privatni klub!odlucite se vise...
By Srđan O.
Ko je u zadnjih 30 godina dao doprinos reprezentaciji Srbije iz Zvezde ? Mozes li makar 5 ljudi da izvuces ?
A Partizan je od prodaje igraca popunjavao solidno svoj godisnji budzet, i opet se povrh toga nije bahatio sa milionima i kamionima. Na prste mozes nabrojati gotove igrace koji su u Partizan dosli, sa oko 25 godina (a i oni poput Macvana i Raduljice za manje kinte igrali nego sto su im bili ugovori)
Korisnikov avatar
By cedric ceballos
Vlade Divac :P Sasa Obradovic,Djordjevic iz mladjih kategorija otisao kod vas al eto da ga racunamo,Dejan Tomasevic,Pedja Stojakovic,Milan Gurovic,Radman banana,Rasko Katic hhahah eto...
By hazarder
cedric ceballos napisao:
jbt osvajali ste titule za redom vise od deset godina i imali ste jebenu pomoc drzave koliko hoces
ustvari ko je vama predsednik?DV?
Klub za koji ti trenutno navijas, jeste privatni klub. U tome sto je privatni, ne vidim nista lose.

bold 1 Legendine bljutave lazi se odlicno primaju. Tuga. Pare su ulazile podjednako, kada bi realno pricali o tom periodu. Sad, sto je neko vise trenirao i stvarao igrace za prodaju, a neko nije mogao skoro nista da proda, pa su jos veliki "Zvezdasi" krali i prali pare je neka druga prica.

bold 2 Predsednik KKP je jedan od najvecih evropskih igraca svih vremena. Istinska legenda, osvajac mnogih medalja i odlicja za svoj narod. Dok je on kucao preko Sabonisa, tvoja legenda je kucala eksere u mrtvacki sanduk, u koji su on i slicni njemu smestili Srbiju tokom prethodnih 20 godina.
Korisnikov avatar
By cedric ceballos
ko ti je rekao da smo mi privatni klub?Dv?pa i u to vi slepo verujete pa nikom nista.oces reci da niste uzimali pare dok su vam predsednici bili visoki drzavnici?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vrlo moguce da je stvarno budzet Zvezde 5,8 miliona evra za sledecu sezonu.Od toga ce za prvi tim ici 5 000 000 evra,a ostatak ce se raspodeliti na Radnicki FMP i mladje kategorije kluba.Treba znati da nece svih tih 5 000 000 evra otici na plate igraci i glavnog trenera vec 3 000 000-3 500 000 evra.Mislim da je to neki budzet koji moze da nam garantuje odlicne igrace i dobar rezultat u Evropi.Ja ocekujem TOP 16,ponovni plansman u Evroligu i osvajanje KLS.
Ja ocekujem da dovedemo odlicnog igraca na poziciji centra.Nadam se i dalje Darku Milicicu,ako ne on onda bih radije video nekog centra koji je bio prvi centar svoje ekipe nego onog momka iz Real Madrida.
Nadam se da necemo dovoditi krilnog centra jel na i ne treba.Savovic moze da igra 25 minuta,a Luka Mitrovic mora dobiti minutazu od makar 10 minuta.Mitrovic ce na EP mladih sigurno pokazati klasu.Simonovic takodje moze da odigra 5 minuta na 4 ako bas zatreba.Subotica mozemo da damo Vosi sto ce izgleda i biti slucaj.
Na pleju bih radije video nekog klinca pa da naprimer Pot ili Radicevic mozda cak i Rebic ili Novak menjaju Nelsona i Cvetkovica.Mada mislim da ce tu doci neko pojacanje.Stefan Markovic bi mi bio drazi nego neki Amer.Ili Fakundo Kampazo koga bih ja doveo.
Voleo bih i kada bi doveli Trifunovica,Kokosova ili Sasu Obradovica za trenera.Ipak Obradovic je potpisao novi ugovor sa Albom pa cemo ga tesko dovesti.

Cudi me da niko ne spominje da smo za Blazica platili i simbolicno obestecenje od 100 000 evra
Korisnikov avatar
By Zex88
A sto vi stalno kukate nama?

BAHATIMO SE JER NAM SE MOZE!!!
By hazarder
Zato i prolazite rezultatski tako. Zbog megalomanije i bahacenja.

Sta god covek da radi u zivotu, ako zeli to uspesno i na pravi racin da radi, potrebno je vreme.
Poslednja izmena od hazarder u Pon Jun 24, 2013 5:10 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 574
  • 575
  • 576
  • 577
  • 578
  • 624

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово је[…]

Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]