Stare teme
Korisnikov avatar
By BBBbbb
E tako se stedi - markica za prevoz.
A mi se godinama bahatili i eto obi nam se o glavu.

P.S. Mada ne bi me cudilo da se svercovao, a da vam posle Vesic sredjuje kazne.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Vincent Vega napisao:
EDIT: ovo je jače od mene :D , nemo' odma' da se vređate ;)
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=5Jluw8p2H1I[/bbvideo]
:lol: :lol:

Ko je Ryan Thompson? Ko hoce, neka odgovori u "prica se da"
By Edibledi
The Answer napisao:Slika

I think this is the beginning of a beautiful friendship.
Ставрофор Скорцијанитис! :lol:
Korisnikov avatar
By The Answer
После два играча који су ово лето појачала Црвену звезду на позицији центра, познато је и треће појачање нашег кошаркашког клуба. Американац Рајан Томпсон бивши играч немачког Бамберга нови је играч нашег клуба, а покрива позиције 2 и 3. Томпсон је рођен 9. јуна 1988 године у Њу Џерзију, похађао је Ленапе средњу школу у Џерзију да би од 2006 до 2010 студирао и играо кошарку на Рајдер Универзитету такође у Џерзију. После драфта 2010 када није изабран, сезону 2010-2011 наступа у америчкој развојној лиги и наступа за Јуту Флеш. Од лета 2011 сели се у Европу у којој је наступао прво за италијанску Брешу, а затим два белгијска тима Аалстар, па Остенде са којим је освојио дуплу круну у Белгији да би прошлу сезону уједно своју најуспешнију у досадашњој каријери провео у немачком Бамбергу, са којим је узео шампионат Немачке испред берлинске Албе и Бајерна из Минхена. У немачком тиму прошле сезоне је на 46 утакмица у Бундес лиги и Еврокупу бележио просечно 12,8 поена, 2,3 скока и 2,3 асистенције, уз 42 одсто убачених шутева за три поена.

RSB
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mislim da ce ovaj momak biti dobro pojacanje za Zvezdu. Nisam ga nikad gledao, ali sudeci po statistici doveli smo igraca koji nam treba, a to je krilo sa dobrim sutem, a uz to ima i dobra zakucavanja.
Korisnikov avatar
By Zex88
Deluje mi iz ovog sto sam mogao procitati/videti da nam je ok pojacanje.. Pitanje je samo kakav plan imamo za poziciju tri i za Jaku.Kao i za pleja..

Nadam se da onaj plej iz Niznjeg nije pojacanje.. Treba nam neki kome mozemo dati loptu kad ne znamo sta cemo.. Mada tu mi je i Gudura za to.. :D
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige