Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Kure napisao:
Mikoni napisao:Sudije su zajebale kod faula Katica nad Radovicem i to je to. Dosta pre kraja. Momci iz mege dobar deo te serije od 11-0 nisu znali sta bi s loptom. Zato su izgubili. Potpuno zasluzeno.
Zajebali su i čepanje Tunčerija i to je to.
Nismo mi to izgubili zbog auta na kraju, vec zato sto su sudije ceo mec krale na stranu turaka.
To sad nije slucaj. Razlicito je kad sudija napravi jednu gresku a drugo je kad te ceo mec urnise.
Pa sta je bilo sa Argentinom u finalu? :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Yopitsch-Kurz napisao:Fuck it, dozvoljeno ti je. Stasace i Milutinov... a ni Djokici nece da se kaki.
I Srbija ce u EU 2020..
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Samo ako nas tvoj otadzbinski povede tamo krivudavim putevima kokainskih noci.
A mozda cemo i Koridorom 10, ne znam, slagacu vas. Kraj ce da pokaze, sto bi rekla moja bakuta
Korisnikov avatar
By Zex88
Yopitsch-Kurz napisao:Samo ako nas tvoj otadzbinski povede tamo krivudavim putevima kokainskih noci.
A mozda cemo i Koridorom 10, ne znam, slagacu vas. Kraj ce da pokaze, sto bi rekla moja bakuta
Slika
Korisnikov avatar
By kontrabas
Sad sam gledao prvo poluvreme Mege Zvezda. Utisak da Zvezda uopste nije bolja kao tim kao ni bolje trenirana, vec da je Zvezda pobedila zbog boljih pojedinaca (Silb) i loseg sudjenja. I u 1.cetvrtini su bila dve sudijske greske u korist Zvezde (faul nad Miljenovic koji nije sviran, priznat kos + Radenovica iako je faul bio nekoliko metera pre toga).
Ali naravno najsmesnije ostaje onaj faul Simonovica nad Jokicem, koji pokusao da pogodi iz odbojke. Ako se to svira a ne sude se bacanja, onda je sudija ozbiljno bolestan. Kod onog faula Katica nad Radovicem (udarac po ruci), kada je Radovic dobio tehnicku, da je Radovic pogodio bacanja Mega bi povela +2 i pitanje kako bi se utakmica zavrsila; moguce je da bi Mega pobedila.

Kod Mege mi je ostao utisak da sa Micicem na pleju ima vrlo malo povezanosti u igri. Micic je vrlo los kreator u poredjenju sa Miljenovicem. Mislim da je zato Miljenovic mnogo perspektivniji plej za nas. Bolji je Miljenovic u odbrani. Iako daleko od odbrambenog igraca, nekoliko puta je presekao pasove. Micic kada je u stavu nikada ne dize ruke, uvek mu vise oklembesene pa ne moze doci ni do ovakvih ukradenih lopti. Inace dosta mi se svidelo ono malo sto sam video od Pavla Reljica i ne razumem zasto ne dobija vise sanse. Ocigledno bi Micicu dobro doslo da ga neko odmeni, jer sa zamorom postaje jos dekoncentrisaniji. Reljic uz to deluje mnogo jace u odbrani, a koliko Micic deluje disharmonicno u napadu, Reljic ne moze da bude mnogo losiji.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Miljenovic odbranu igra mozgom i zato je odlican na linijama dodavanja i uopste u predosecanju sta ce napadac da odigra, zato izgleda dosta bolje u odbrani. Deluje mi da se i solidno ubrzao u bocnim kretnjama, ali ipak ga treba videti kada krene da ga lomi neki ozbiljniji plej kako ce se snaci (Djenku mislim da nije cuvao, a Nelson nije nesto zapinjao). Meni je njegov nedostatak snage sada veci problem u napadu nego u odbrani, deluje mi ponekad kao da on sa trojke jedva dobaci do kosa. Mislim ne bukvalno, ali svaki put kad promasi sve mu ostaje na prvom obrucu, da ne pricamo sto generalno kad krene na ulaz pored igraca tesko da moze da ode do kraja sa igracem na ramenu iako ostvari fintama prednost. Ne treba zuriti sa njim, decko ima 20 godina, nek do 24-25 stasa kao covek i nek 8 godina igra za reprezentaciju i ja i vise nego zadovoljan. Inace i ovako ga je uzivanje gledati kako vodi napad, zaista cini sve igrace oko sebe boljima.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Kure napisao:
Mikoni napisao:Sudije su zajebale kod faula Katica nad Radovicem i to je to. Dosta pre kraja. Momci iz mege dobar deo te serije od 11-0 nisu znali sta bi s loptom. Zato su izgubili. Potpuno zasluzeno.
Zajebali su i čepanje Tunčerija i to je to.
Jesu, samo 3 sekunde pre kraja.

@Karaburac

Meni je bio utisak da Miljenovic nije uspevao da dodje u dobru poziciju cak ni za pas, kada bi Nelson i Blazic odigrali agresivnije(mislim na poslednju cetvrtinu). Jeste izvukao neki put faul, ali videlo se da ima problem.
On na neki instikt i kapiranje igre to uspeva zakrpiti u odbrani, fino je neki put i udvajao da Bobi ne primi loptu, ali da bi postao ozbiljniji u ofanzivi, mora da ojaca. Valjda ce, sto kazes, to doci kroz 4,5 godina. Ja se uvek setim Milka Bjelice dok je igrao u Zvezdi. Ko se nadao da ce on ispasti evroligaski centar i to ozbiljan.
By Edibledi
Micića su nerealno a Jokića realno nahvalili.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 141

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]