Stare teme

Ko osvaja zlatnu medalju?

1. Francuska
10
21%
2. Španija
5
10%
3. Srbija
22
46%
4. Hrvatska
3
6%
5. Nemačka
Nema glasova
0%
6. Italija
1
2%
7. Litvanija
Nema glasova
0%
8. Slovenija
1
2%
9. Grčka
6
13%
10. Neko drugi
Nema glasova
0%
By dinarac
Ne umanjujem igru Gasola,ali Francuska je prelose igrala.

Sa obje strane bilo mnogo tehnickih gresaka,izgubljenih lopti,traljavosti....ruzno je bilo za gledati. Utakmica nedostojna polufinala.Kao sudar u kadetskom uzrastu.Bilo koja organzovanija ekipa ce dobiti Spance.Mi ili Litvanija.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Kum Žoržo napisao:Jel istina da je Denda rekao: "Rodrigez je osetio pukotinu?" :)
Yup
Zex88 napisao:Spanci sad u finale dolaze spremni kao zapeta puska,pucace od samopouzdanja..
Mislim da ce pucati onoliko koliko bude Gasol pucao. Nosi ih na ledjima od pocetka eliminacione face.
U grupi se stedeo ko pravi penzos.

Debeli i Parker bas podbacili.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Jebem ti lebac sta sam docekao, da navijam za Spance protiv Francuza, stvarno Francuzi sa ovom igrom nisu zasluzili zlato, Spanija je ovo dobila srcem i kosarkaskim titanom koji me je kupio za sva vremena, kakav igrac madre mia, zasluzeno!
Mene je ovo malo spustilo na zemlju jer se u ocima velikog Pau Gasola vidi da hoce to zlato, ne znam da li je neko provalio ali na kraju regularnog dela bilo je 66:66 od toga Pau 32 za Spance!
Korisnikov avatar
By Zex88
Nadam se.. Samo polako,samo pametno..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
By Edibledi
Француски тим баш готивим, нарочито против Шпанаца, ипак сам се некако надао да ће добити Шпанци, али после 4-5 продужетака.
Гасол је страшан играч и велика је грешка била у Лејкерсима што је Коби био број један у односу на њега; то је било чисто силовање. Каква доминација и то у 35 години.
Изгледа да, ако хоће, он може још да гура, мало слабијим интензитетом али, на олимпијским играма уз брата, Рубија, Калдерона и можда и Навара... Чак и без ове задње двојице, то је одличан тим.

Чини ми се, мада то сад више није битно, да су Французи оштећени при водству 74-72, када је Љуљ промашио са стране за 2, Гасол бацио Ловерња на под рвачким захватом, узео лопту под кошем и закуцао.

Едит: Сад сам погледао на pbp, било је 75-74 за Француску кад се ово догађало. То је био кош за вођство Шпаније 76-75.
Poslednja izmena od Edibledi u Čet Sep 17, 2015 11:31 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By dinarac
Nama odgovaraju neorganizovane ekipe poput Spanije i Francuske.Pa galske pijetlove smo dobili relativno lako prosle godine.Spanci i Francuzi mogu prodavati svoje fore i i igrati na takav nacin protiv Letonije,Izraela,Ceske ili Hrvatske.Ali nama ne moze.Srbija nece biti impresionirana imenima nba klubova njihovih igraca.

Najvise se sjutra bojim LItavnije koja igra smisljeno,organizovano i ne improvizira.Takve ekipe nam ne leze.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Spanci su danas katastrofa sutirali za 3, sto se moze obiti drugom finalisti o glavu, ako ih krene sut uz ovakvog Gasola nema leba da se to dobije, samo se setim kako su nas sahranili u Poljskoj i prevrce mi se zeludac, tad je i jebeni Rubio pogadjao.
Covece sto rece neko ako je Goberu pravio decu sta ce tek nama.
Korisnikov avatar
By Duka85
Objektovno Spanija je favorit ko god da dodje sa druge strane, a verujem da smo to mi.

Druga misao mi se vrzma po glavi... Ono sto smo mi igrali prosle god, skracena rotacija stekanje u grupnoj fazi pa onda eksplozija u eliminacionim utakmicama, to sada rade Spanci. Cak su dobili iste rivale Grcku i Francusku, Fra cak i istom razlikom kao mi prosle godine i u istoj fazi takmicenja...
Mi smo tada naleteli na Dream Team, mozda ce i oni..... mislite o tome

Strpljivo, samo strpljivo...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Samo da se izvinim svima kojima sam se trudio da objasnim da Spanci imaju dobre igrace i pored Gasola i da ce biti favoriti i kad njega ne bude. Covek je izobjasnjavao ceo ovaj turnir, bukvalno ih sam nosi do finala. Mislim da nije bio ovoliko dominantan ni pre 10 godina.
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 65

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]