Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Sramota, gore nego u Mariupolju. :shifty:

To je gest ponekog navijaca.. Slika

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By raf
Атмосфера на трибинама је престала да буде кошаркашка оног момента када су фудбалски навијачи почели да долазе на утакмице.

Није битно пре колико година и ко је први почео са тим, али то је по мом мишљењу неспорна чињеница.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Rekao bih da sa sektora gde su najvatreniji nije nista doletelo, ali zato parter, b, c, su dominirali u bacanju, idioti. Koliko moras da imas prazan mozak, neverovatno

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

By milanezija
Ja sam bio na A, sa A i D je 1% max doletelo. Vrh partera koji je pražnjen je se iživljavao u 4. sa bacanjem, a do tada je C ludovala, oklopno vozilo su mogli uneti na tribinu izgleda
By Gsk133
Šta rade ovi sa saopštenjima sa druge strane stvarno se nekad zapitam da li ima tamo iko iole normalan i makar malo pošten. U redu je da napišeš saopštenje i da si nezadovoljan sudjenjem, ali pored toga navedes još 10 stvari, a slagao si barem polovinu. Ovakvim stvarima samo stvaraju dodatni razdor medju navijačima i traže "krv". Kako drugo definisati onako sramno saopštenje i koja je poenta pređašnjeg.
Edit:Nisam ni završio post ovi objavili još jedno saopštenje. Za 15-ak sati 3 saopštenja. Au jbm ti život. Ovo je van svake granice zdravog razuma.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Šta rade ovi sa saopštenjima sa druge strane stvarno se nekad zapitam da li ima tamo iko iole normalan i makar malo pošten. U redu je da napišeš saopštenje i da si nezadovoljan sudjenjem, ali pored toga navedes još 10 stvari, a slagao si barem polovinu. Ovakvim stvarima samo stvaraju dodatni razdor medju navijačima i traže "krv". Kako drugo definisati onako sramno saopštenje i koja je poenta pređašnjeg.
Edit:Nisam ni završio post ovi objavili još jedno saopštenje. Za 15-ak sati 3 saopštenja. Au jbm ti život. Ovo je van svake granice zdravog razuma.
Nikakav drugi komentar nemas? Slika

By Gsk133
Pa rekao sam da bi mogli eventualno da se žale na sudjenje i osudjujem onakvo ponašanje navijača, ali pola onoga u saopštenju je jednostavno laž i saopštenje je toliko licemerno i cinično. A tek ovo zadnje saopštenje gde osudjuju prvo vredjanje predsednika, pa sve ostalo. Koliko ljigavo I odvratno da stvarno nemam reči za ovo.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Pa rekao sam da bi mogli eventualno da se žale na sudjenje i osudjujem onakvo ponašanje navijača, ali pola onoga u saopštenju je jednostavno laž i saopštenje je toliko licemerno i cinično. A tek ovo zadnje saopštenje gde osudjuju prvo vredjanje predsednika, pa sve ostalo. Koliko ljigavo I odvratno da stvarno nemam reči za ovo.
I opet si pokazao da ti je bitnije saopstenje a ne sto su kosarkasi Zvezde gadjani svim i svacim ceo mec?

By Gsk133
Naravno da nije. Apsolutno osudjujem svaki vid nasilja i svaki vid vredjanja bilo kog košarkaša Zvezde. A saopštenje jeste odvratno i ljigavo, ali nije u prvom planu. Daj Bože nikad da se ne ponovi ono iz druge i treće utakmice. Sinoć mi je bilo muka iskreno i sve je bilo odvratno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Gsk133 napisao:Naravno da nije. Apsolutno osudjujem svaki vid nasilja i svaki vid vredjanja bilo kog košarkaša Zvezde. A saopštenje jeste odvratno i ljigavo, ali nije u prvom planu. Daj Bože nikad da se ne ponovi ono iz druge i treće utakmice. Sinoć mi je bilo muka iskreno i sve je bilo odvratno.
Apsolutno se slazem.

• 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 60
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]