Analizira on sve, cak tu i nije toliko jeziv (ima i gorih). Ali kao komentator je tiha jeza nas srecom nije prenosio nijednom
Analizira on sve, cak tu i nije toliko jeziv (ima i gorih). Ali kao komentator je tiha jeza nas srecom nije prenosio nijednom
Zar nije sa Valensijom komentarisao?
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Ne znam, bio sam u hali. U pioniru ga nisam video a mislim da Srdjana jesam tako da nisam bas siguran. Mada ko zna
Valensija,Unikaha,Limoz..
Bogami zvučna imena.
Hoće li biti išta od inertnog i letargičnog Boriše? ![]()
Od pauze mi je Tomic dao mesto startera i igra sasvim dobro.. E sad,to je samo nekoliko meceva..Videcemo,nadamo se najboljem.. ![]()
Zex
Dodric je zrtva sto smo kratki na poziciji pleja pa moraju Nenadic i Davidovac igrati koji mogu pomoci u organizaciji igre, nece se on naigrati dok Lazic ne ode
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Izgleda.. Stvarno mislim da moze da doprinese dosta,ali i kad igra dobro zavrsi na klupi..
Teška grupa, makar na papiru, ipak da se ne lažemo nisu to ona Unikaha i Valensija iz EL.
Biće zanimljivo, dobra stvar je da se ponovo dižemo ali ovaj put sa nekim domaćim igračima.
Ako prođemo ovakvu grupu onda se ide na titulu u EC a ako krene kako ne treba onda dići ruke od toga i okrenuti se ABA
AJMO BRACO UZET AMERE